2777
2789
عنوان

یه بار اشتباهی براش بوس فرستادم چقد ذوق کرد🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 5630 بازدید | 200 پست
اره جالبه ، بنظرت اونام مثل ما میرن ب همه چی فکر کنن و تحلیل کنن ، یا کلا یادشون میره ، میرن سراغ بع ...

نمیدونم بستگی داره 

من رابطم با اون خیلی عمیق بود ینی خیلی برام مهم بود که این رابطه واقعا به بهترین شکل ممکن به سرانجام برسه و خودمو درگیر خیلی چیزا کردم که موانع برطرف بشه و این چالش ها منو رشد داد

حتی بعد از اتمام این رابطه اثرات مثبت اون رشد باقی مونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بستگی داره من رابطم با اون خیلی عمیق بود ینی خیلی برام مهم بود که این رابطه واقعا به بهترین ...

دقیقا منم مثل خودت تلاش کردم ، بعدشم واقعا ناراحت بودم ، اما الان باور کن مهرگار عمیقا یه چیزی ته دلم بهم میگه بهترین تصمیم عمرمو گرفتم ،،، ولی اون موقع خدافظی بهم گفت هیچوقت فراموشت نمیکنم ، نمیدونم راست میگفت یا الکی😂

دقیقا منم مثل خودت تلاش کردم ، بعدشم واقعا ناراحت بودم ، اما الان باور کن مهرگار عمیقا یه چیزی ته دل ...

خودت بهتر میدونی ولی تجربه میگه که الکی گفت🤣🤌اینم نگن که راه برگشت کاملا بسته میشه

همیشه یه راهی برا برگشت باز میکنن

خودت بهتر میدونی ولی تجربه میگه که الکی گفت🤣🤌اینم نگن که راه برگشت کاملا بسته میشههمیشه یه راهی بر ...

ن بابا چ راه برگشتی ، من اصلا دیگه دوس ندارم ببینمش ، واقعا برام تموم شد 

ن بابا چ راه برگشتی ، من اصلا دیگه دوس ندارم ببینمش ، واقعا برام تموم شد

خب اون تلاش خودشو میکنه😁

مثلا همین که عکس پروفایلش با خرسیه که من براش خریدم از نظر من نوعی چراغ سبزه

خب اون تلاش خودشو میکنه😁مثلا همین که عکس پروفایلش با خرسیه که من براش خریدم از نظر من نوعی چراغ سبز ...

ولی مهرگار من حتی دوس ندارم برم پروفشم ببینم ، اصلا باورم نمیشه خداروشکر انگار ن انگار ، البته وقتی کسی از چشم میافته همین میشه 

ولی مهرگار من حتی دوس ندارم برم پروفشم ببینم ، اصلا باورم نمیشه خداروشکر انگار ن انگار ، البته وقتی ...

من هر بار گفتگو رو پاک کردم باز برگشت 😅 این بار کلا از مخاطبین حذف کردم ولی گفتگو رو دیگه پاک نکردم اونم پاک میکنم