2777
2789
عنوان

تا بچم خواست بخوابع صدای گریه بچه جاریم از راهرو میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 43 پست

جاری منم غذا زیاد به بچه ش، میده متن اصلا آدم با ادب و اینایی نیستم که بگم شعورم میرسه فلان حرف رو بزنم یا نزنم، با جاری هم اصلا رابطه خوبی نداریم ولی خدایی دیگه توو غذا خوردن بچه ش دخالت نمیکنم 🤣 چون مطمئن هستم هیچ آدمی به اندازه مادر دلسوز بچه نیست

😂😂😂😂یاد یه خاطره افتادم یه فامیلی داریم عروسی داداشم بود از اشپزخونه صداش زدن شوهرش یه ظرف پرررر ...

واقعا نمی دونم چه فکری میکنن   باز غذا هیچی این جاری من همه چیو  پفک چیپس لواشک میده دستش میگه بخور انگاری مفیده براش به زور میده میگ بخور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روزه کمترش کردم و دارم ترکش میدم سر سفره جاریم صدا زد دخترم گفت بیا بشین گوشی ببین پیش پسر من و ...

عزیزم😍خداحفظش کنه

چقدر اون خانم عجیبه! بگو بچه خودت به گوشی عادت کرده چیکار به بچه بقیه داری

جوابش رو بده لطفا...خیلی رک بگو نه لطفا به بچه من گوشی ندین

عجب عجب عجب!!!!

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

جاری منم غذا زیاد به بچه ش، میده متن اصلا آدم با ادب و اینایی نیستم که بگم شعورم میرسه فلان حرف رو ب ...

من دخالت کردم؟؟؟ 

من فقط گفتم بچه رو دارع نابود میکنه با اون کارش غذا هیچی نوشایه پفک لواشک چیپس باورت نمیشه اینارم با زووور خودش میده دست بچه میگ بخور 

نه الان از ۱ سالگی اینجوریه 

بچه طفلک هم همش شکم درده 

عزیزم😍خداحفظش کنهچقدر اون خانم عجیبه! بگو بچه خودت به گوشی عادت کرده چیکار به بچه بقیه داریجوابش رو ...

با من حرف نمیزنه و میدونه من رو گوشی و هله هوله حساسم  دست رو نقطه ضعفم میذاره

با من حرف نمیزنه و میدونه من رو گوشی و هله هوله حساسم دست رو نقطه ضعفم میذاره

چقدر بی شخصیته چقدر ...‌ وای خدای من

خودت محکم جوابش رو بده دیگه از این غلطا نکنه

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

چقدر بی شخصیته چقدر ...‌ وای خدای منخودت محکم جوابش رو بده دیگه از این غلطا نکنه

از رفتارش بگم شاخ درمیاری از بس عقده ای و بی اصل و نسب هستش 

اگ بدونی چه کارها ک نکرده با این حال بازم دلم برای اون بچه معصوم میسوزه

واقعا نمی دونم چه فکری میکنن باز غذا هیچی این جاری من همه چیو پفک چیپس لواشک میده دستش میگه بخور ...

دیدم از این ادما 

خیلی زیاد و بچه که چاق میشه غصه میخورن که وزن بچم زیاده خوب خودت کردی معده طفلی گشاد کردی الانم نمیتونی جلوشو بگیری بچه پرخور و شکم پرور بزرگ کردی 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
از رفتارش بگم شاخ درمیاری از بس عقده ای و بی اصل و نسب هستش اگ بدونی چه کارها ک نکرده با این حال باز ...

من هم واقعا دلم برا بچه سوخت

اما راهی نیست... فقط دعا کنیم که این خانم به خودش بیاد

اما لطفا هر طور شده نذار بچه شما رو هم‌مثل بچه‌ خودش تربیت‌ نکنه

دیدم از این ادما خیلی زیاد و بچه که چاق میشه غصه میخورن که وزن بچم زیاده خوب خودت کردی معده طفلی گشا ...

نه این تپل نیس ۱۵ نیم کیلوعه 

نرماله 

ولی خب اره دیگه معدش گشاد کرده 

اوایل هیچی نمیخورد نزدیگ   نه ماه ایناس ک زیاااااد میخوره ختی از بزرگ تر ها 

البته گوشی میذاره جلوش دیگ‌بچه حواسش اصلا  ب اطراف نیست هر چقدر صداش بزنیم جواب نمیده اصلا نمیشنوه

من دخالت کردم؟؟؟ من فقط گفتم بچه رو دارع نابود میکنه با اون کارش غذا هیچی نوشایه پفک لواشک چیپس باور ...

من نگفتم شما دخالت کردی، گفتم خودم دخالتی نمیکنم 

ولی الان که پرسیدی، بله عزیزم اینکه میگی فلان میکنه بهمان میکنه اسمش دخالت هست 

نه این تپل نیس ۱۵ نیم کیلوعه نرماله ولی خب اره دیگه معدش گشاد کرده اوایل هیچی نمیخورد نزدیگ نه ماه ...

بچه منم سه سال و نیمشه یه مدت زیاد میخوره که اکثر بچه ها همینجورن بعدن درست میشن

منم با گوشی بشدت مخالفم و اصلا اجازه نمیدیم بچم گوشی دست بگیره 

مادرا واسه راحت کردن خودشون و از رو تنبلی  سریع گوشی مبندازن طرف بچشون 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
بچه منم سه سال و نیمشه یه مدت زیاد میخوره که اکثر بچه ها همینجورن بعدن درست میشنمنم با گوشی بشدت مخا ...

ن این با گوشی زیاد میده میخوره بدون گوشی ب اندازه میخوره ک البته همیشه با گوشی میده غذا