2777
2789
از یه ماه پیش تا الان چندتا جون بخاطر فقر وناامیدی خودکشی کردن اخ خدا امشب خون گریه کردم براشون 😭

آره چقدر مرگ زیاد شده مخصوصا جوون. خدا به داد برسه اخرالزمانه.

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم اصلا اون دنیا باشه😰

این حرفو نگین . مگه میشه تو دنیا هرکی هرجی دلش بخاد انجام بده،ظلم بکنه،بعد راحت بمیره بره؟! نمیشه که، 

قرآن هم میگه این دنیا مزرعه است، اینجا هرچی بکاریم اون دنیا برداشت میکنیم.

مثل وقتی که تو دانشگاه و مدرسه درس خوندیم، مگه میشد امتحان نگیرن؟ اونوقت همه میگفتن ما بلدیم،ما بلدیم،با امتحان مشخص میشد که بالاس کی پایینه

آره چقدر مرگ زیاد شده مخصوصا جوون. خدا به داد برسه اخرالزمانه.

این دوست دادشم بود سرپرست خواهر ومادرش بود اجاره نشین بود صبح زنگ زده ساک بستم بیام سر کار عصری پیام داده بود خستم دیگه بریدم وتمام😭😭😭

دغدغه ی این روز های منمن از مردن نمیترسم،از این میترسم بعد از مرگ چیزی نباشه در واقع ایمان دارم که ب ...

ولی من از خدامه چیزی نباشه. مثلا بهشت جهنم نباشه .مخصوصا جهنم 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
این دوست دادشم بود سرپرست خواهر ومادرش بود اجاره نشین بود صبح زنگ زده ساک بستم بیام سر کار عصری پیام ...

وای ای خدا چه دردناک😭😭خدا به خانوادش صبر بده

ولی من از خدامه چیزی نباشه. مثلا بهشت جهنم نباشه .مخصوصا جهنم

نگران نباش نیست💔

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

یعنی از عصری فقط گریه کروم براش چه پسر نازنینی خدا 😭

خدا صبر بده منم یکی دو ساعت پیش خبر فوت مامان دوستم رو شنیدم داغون شدم حیوونی ده روزی بیمارستان بود . کلی گربه کردم ولی آروم نشدم الان همش تو فکر دوستم هستم .

خدابیامرزه .انگار زندگی رو دور تنده ماهم فقط میگذرونیم

آره . خدا به مردگان رحمت و به ما صبر بده