2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا معلوم اصلا اون دنیا باشه😰

به وجود خدا باور نداری؟ اگه داری به قرآنم باید داشته باشی به قرآن باور داشته باشی پس به اون دنیا هم باور داری 

قلبتو دنبال کن اما عقلتم با خودت ببر༆
دیگه جسم بی جون چه می‌فهمه جای تنگ و تاریک چیه

من برام خیلی سخته 😑

من دلم میخواد اندازه حضرت نوح عمر کنم 😅

می‌خوام حداقل 100 سال عمر کنم ، میترسم زود بمیرم 😑😑🤣

عسل خانم هستم 🥳

من برام خیلی سخته 😑من دلم میخواد اندازه حضرت نوح عمر کنم 😅می‌خوام حداقل 100 سال عمر کنم ، میترسم ز ...

انشالله عمرت طولانی تنت سالم باشه نگران نباش یکم سن بره بالا پیر بشه ادم خودش خسته میشه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دغدغه ی این روز های من

من از مردن نمیترسم،از این میترسم بعد از مرگ چیزی نباشه در واقع ایمان دارم که بعد از مرگ هیچی نیست و ما همه جوره تموم میشیم و این واقعا غم انگیزه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos