2777
2789
عنوان

نظرتون راجب به این آدم

64 بازدید | 6 پست

چهل سال پیش باعث زندکی زن داداش میشه یعنی میگه زن داداشه که بارداربوده داداشه حقوقشو نبره خونش  وخرج جهیزیه خواهرش کنه سر هیمن اختلافات بالا میگیره مجبور میکنه زنداداش و طلاق بدن زنداداشش میمونه و یه بچه ک نه نفقه دادن بهش نه هیچی و اون آدم سزای کارشو ندید شد زندکیشو روی زندکی این زن درست کرد و شد زن یه خلبان و خلبان شهدید شد کلی ارث بهش رسید چون یه بچه داشت و سریع زن پسر خواهر شوهرش شد اونم جند وقت بعد سکته کرد این زن هیچ وقت سراغی از دختر برادرش نگرفت هیچ وقت نگفت ببینه این بچه دزد شده زندس یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نظر مثبتی نداریم ولی روزگار مثل اینکه باهاش موافق بوده و نظر مثبتی بهش داشته شانس رو روانه ی زندگ ...

دقیقا  ظهر تاپیک زدم راجب بهش همه هم طرفشو کرفتن اصلا توجه نکردن باعث خراب شدن زندکی زنداداشش شده اصلا متوجه نشدن که به خاطر خودخواهی این که جهیزیه میخواسته داداشش زنشو گرسنه نگه میذاشته شما فکر کن بچت پوشک بخواد شوهرت نخره بگه برو از پدر مادرت بگیر من میخوام برای خواهرم جهیزیه بگیرم چون خواهرش داشته با یه خلبان ازدواج میکرده میترسیدن اگه جهیزیه ندن منتفی شه شما اینو میپسندی حالا میگیم اون موقع کار بدکردی خوب الان که برو بیا داری زن شهیدی برای خودت دکتری داری الان جرا کمکی به بچه برادرت نمیکنی