2777
2789

تغییرات خلق و خو داشتید موقع مصرفش؟ افسردگی اینا سراغتون نیومد ؟

نمیدونم من حس میکنم نسبت به قبل که قرص مصرف نمیکردم افسرده تر شدم و زود هم عصبی میشم ، یعنی به خاطر مصرف این قرص هست ؟

من برای ریزش مو دارم میخورم الان حدود ۱ ماه   نیم ایناس دارم هر روز میخورم 

شما مورد مصرفتون چی بود؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اسم قرص، سیبل هست 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ال دی میخورید عایا

نه سیبل 

چطور 

قرص سیبل

اسپیرنولاتون میخوری و

نه قرص سیبل میخورم 

چطور

اووووه منکه روانی شدمادامه میدادم الان باید بیمارستان اعصاب و روان بستری میشدم😂من واسه تنبلی تخمدان ...

بعد قطع مصرف دوباره به حالت نرمال و قبل برگشتی؟ خوب شدی؟ وای من الان انقدر از لحاظ روحی بهم ریختم حتی نمیتونم پاشم ی مسواک بزنم یعنی به زور میزنم 

تنبلیم میاد پاشم خونه رو جمع کنم انکار زلزله اومده خونمون انقدر بهم ریختس

نمی‌دونم دخترمنم ریزش مو داشتم و گفت به خاطر اختلال هورمونی اسپیرنولاتون بخور خودت که پرستاری

نه بابا پرستار کجا بود هدفم بود 

یادم باشه امضامو پاک کنم هردفعه میان میگن خودت پرستاری که 

بعد قطع مصرف دوباره به حالت نرمال و قبل برگشتی؟ خوب شدی؟ وای من الان انقدر از لحاظ روحی بهم ریختم حت ...

اره بعدش خیلی بهتر شدم

الان بیشتر از ۳ ساله قرص نمیخورم دیگه هورمون هامم تنظیم شده فقط با ورزش

منم اینطوری بودم انگار به بعضی ها نمیسازه

من واقعا یهو یکی دوماه میفتادم رو مبل توان تکون خوردن نداشتم

اره بعدش خیلی بهتر شدمالان بیشتر از ۳ ساله قرص نمیخورم دیگه هورمون هامم تنظیم شده فقط با ورزشمنم این ...

هعیی خانوادمم درکی از این چیزا ندارن اعتقادی به افسردگی اینا ندارن فکر میکنن  ادا در میارم 🥴💔😶

هعیی خانوادمم درکی از این چیزا ندارن اعتقادی به افسردگی اینا ندارن فکر میکنن ادا در میارم 🥴💔😶

اخ دقییییققققققا منم توهمین شرایط بودم

من حدود ۲ سال توهمون وضعیت بودم

خیییلییی پشیمونم که دارو هورمونی مصرف کردم