2789

اگه کسی انجام داده راهنمایی میکنید راضی بودید یا نه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خواهشا نزن ..لب انگار تاول زده ...چیه آخه ‌..ببخشید

قربونت برم من آخه نیاز دارم، حجم کمه یک سیسی

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

انجام ندادم ولی ژل بعدا صورت می ترکونه😢 اصلا نزن

جای خوبه فقط بین این دوتا دو دلم

جای خوبه فقط بین این دوتا دو دلم

می دونم ولی بعدا عوارض این کار ها نشون داده میشه پوست شل میشه و گند می زنه به پوست بعد چند وقت جذب میشه دوباره باید سوزن سوزنی کنی پوستتو منافذ پوستت خراب میشه 

باور کن الان عمل سینه پروتز هست ولی اصلا خوب نیست بازم آدما انجام می دن🙂

می دونم ولی بعدا عوارض این کار ها نشون داده میشه پوست شل میشه و گند می زنه به پوست بعد چند وقت جذب م ...

وای می‌دونم مرض دارم بدجور دوست دارم