اگه کسی انجام داده راهنمایی میکنید راضی بودید یا نه
وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...
می دونم ولی بعدا عوارض این کار ها نشون داده میشه پوست شل میشه و گند می زنه به پوست بعد چند وقت جذب میشه دوباره باید سوزن سوزنی کنی پوستتو منافذ پوستت خراب میشه
باور کن الان عمل سینه پروتز هست ولی اصلا خوب نیست بازم آدما انجام می دن🙂
می دونم ولی بعدا عوارض این کار ها نشون داده میشه پوست شل میشه و گند می زنه به پوست بعد چند وقت جذب م ...
وای میدونم مرض دارم بدجور دوست دارم