2777
2789
عنوان

وقتی یه دختر بچه بودم بهم تعرض شد💔

986 بازدید | 55 پست

وقتی ۱۰ سالم بود خیلی بچه ی خنگی بودم یه روز داشتم از یه خیابون خلوت میرفتم کلاس زبان یه بی شرف موتوری که پیرم بود صدام کرد دخترم فکر کردم آدرسی چیزی میخواد بپرسه خیابونم خلوت بود وقتی رفتم نزدیکش یه دفعه دستمو محکم گرفت کشید سمت خودش بعد صورتم و بوس میکرد و دست برد لای پام ( خیلی معذرت می خوام که رک گفتم) ول کن نبود اینقد شوکه شده بودم که حتی نمی تونستم جیغ بکشم انگار صدا تو گلوم خفه شده بود فقط بغض کردم الان که یادم میاد واقعا حالم از خودم و جنسیت م بهم میخوره بیست سال گذشته ولی هنوز از ذهنم پاک نشده از این که چرا از خودم دفاع نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بیشعور بوده 

اوندفعه چنتا دختر پسربچه نشسته بودن کنار هم بازی میکردن خیلی معصوم بودن نگاه هاشون پاک ذاتشون پاک

با خودم گفتم مگه این اختلاف جنسیت توی سن بالاتر چقدر میتونه رو آدما تاثیر بزاره که انقدر عوض میشه همچی

اصلا دخترا و پسرا عادی بهم نگاه نمیکنن فضای جامعه مسموم شده 

یعنی مسموش کردن با این روابط مسخره 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چرا داری خودتو به خاطر حیوون بودن یکی دیگه شکنجه میکنی واکنشت طبیعی بوده خیلی ها موقع ترس قفل میشن و از طرفی هم زمان ما متاسفانه خانواده هامون هیییچ آگاهی نداشتن که به بچه هاسون آموزش بدند پس الان بی گناه ترین آدم این داستان تویی باخودت کنار بیا وباواقعبت روبه رو شو 

کاملا درکت میکنم 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام