2777
2789

من تا حالا کاشت نداشتم ولی کار خونه زیاد انجام میدم مثلاً من لباسشوییم اتوماتیک نیست و از این سطلی هاست برا همین میگم حین شستشو لباس ها کنده نشن و آسیب نبینند اگه اینطوریه الکی هزینه نکنم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مواد خوب نباشه و ناخنکار وارد نباشه شاید کنده بشه

من تو ابن سالا هبچوقت ناخنم با هیچ کاری کنده نشده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه مواد خوب نباشه و ناخنکار وارد نباشه شاید کنده بشهمن تو ابن سالا هبچوقت ناخنم با هیچ کاری کنده نش ...

من میترسم آخه مثلاً آبکشی  و در آوردن لباس ها رو باید با دست انجام بدم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
نمیشه

چی نمیشه

من میترسم آخه مثلاً آبکشی و در آوردن لباس ها رو باید با دست انجام بدم

کوتاه بذار

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

کار ناخن کار بد باشه  کنده میشه من تو همه سال یه بار یه ناخن  اونم دیکه نزدیک ترمیم بود افتاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عزیزم من کاشت کوتاه انجام دادم کار خونمم زیاد بود تازه مجردم هستم و اینکه لباسشویی اتوماتیک داریم و ناخون هام همش کنده میشد و اینقدر رو مخم بود دیگه اصلا نرفتم انجام بدم 

تازه من بهترین جای شهر میرفتم واقعا کارشم خوب بود 

ولی هی تو کار خونه ناخون ها کنده میشد میرفتم بیرون خجالت میکشیدم ی ناخونم کنده شده بود زشت بود هر هفته باید میرفتم 

دیگه سلامتیم واجب بود نرفتم عزیزم 

بهتره انجام ندی دیگه الان خیلی ها انجام‌نمیدن 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عزیزم من کاشت کوتاه انجام دادم کار خونمم زیاد بود تازه مجردم هستم و اینکه لباسشویی اتوماتیک داریم و ...

جدی عزیزم؟

منم خیلی دودلم 

چون ناخن های خودم زیاد میشکنم میترسم کاشت هم همینطور باشه