2777
2789
عنوان

چقدر شوهراتون بهتون پول تو جیبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 74 پست
من به جات باشم، پول تو جیبی، نمیگیرم ازشاما هر خریدی بخوام برم، با خودش میرم و از کارتش خرید میکنم

اصلا آدم عزت نفسش میره زیر سوال ، بابت یه قرون دوزار

هی به همسرش بگه بیا بریم بیرون واسم اینو بخور ، اونو بخر

گاهی آدم دلش میخواد برا خودش هم اندک پول توجیبی و پس اندازی داشته باشه آخه 

استاتر درکتون نمیکنم 

وقتی همه چیزتون فراهم و همه چیز میخره دیکه نیازی ب پول ندارید!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت علم اگاهی خانما از حق حقوق شون کامل میگم نفقه هرخانم و هر بچه اول هرسال تعیین میشه که یک شوهر با ...

ببخشید یعنی به غیر از خرج های داخل خونه ،

باید ماهی اونقدر هم به حساب خانمش واریز کنه ؟؟؟ 

آره شامل خوراک پوشاک هزینه درمان اثاث منزل مسکن میشود. اسی گفته پول توجیبی

سقف نمیشه شامل خورد و خوراک !! بالاتر از سقف اگ پرداخت بشه میشه ، من سقف گفتم ۷ تومان هرماه اگ بچه هم داشته باشن اجرت المثل شون هم محسوب میشه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
ببخشید یعنی به غیر از خرج های داخل خونه ، باید ماهی اونقدر هم به حساب خانمش واریز کنه ؟؟؟

بله 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شوهر ندارم ولی اکسم ماهی سی تومن میگرفت به روش های مختلف که این برا پول ناخن این برا فلان این برا به ...

چجوری از دوست پسر پول میگرفتی اخه شوهرت که نبود

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

کل خرجت پای خودشه؟؟آرایشگاه و فیشیال؟لوزام آرایشی بهداشتی و رسیدگی به پوستلباسدرمان اگ دکتری چیزی لا ...

نه فقط و فقط خرج های داخل خونه رو میده ... همین 

بقیه چیزایی که مربوط به خودم هست

باید با اون دوتومن باشه 

کارتشو نمیده اصلا و ابدا

شوهر منم کارت نمی‌ده واریز میکنه برام اگرم بده اون کارت پره رو نمیده خیلی ک ون پارست ولی خب منم بلدم دهنشو سرویس کنم هر ماه چقد الکی بدهکاری بالا میارم و مجبورش میکنم قسطای الکی رو بده شماره کارت جور میکنم اینم خله خره واریز می‌کنه بعد از طرف میگیرم یا طلا میخرم یا خرجای دیگمو راه میندازم باهاش

نه فقط و فقط خرج های داخل خونه رو میده ... همین بقیه چیزایی که مربوط به خودم هستباید با اون دوتومن ب ...

باید یک جر درست حسابی راه بندازی خودتم کلی گریه و ننه من غریبم بازی در بیاری بعد حریف شو برو چی قسطی بیار بدهکارش کن بگو ندی مجبور میشم یه وسیله از خونه بفروشم بدهی مردمو بدم