2777
2789
عنوان

چقدر شوهراتون بهتون پول تو جیبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 74 پست

اره خیلی ناراحت میشم 

دیگه باهاش حرف نمیزنم 

خونه و ماشین برا عمه اش😏😏😏

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهت علم اگاهی خانما از حق حقوق شون کامل میگم 

نفقه هرخانم و هر بچه اول هرسال تعیین میشه که یک شوهر باید هرماه باید دوتا نفقه بحساب اون خانم واریز کنه ،نفقه خانم ۴.۵ الی ۷ و نفقه بچه ۲.۵ الی ۴ تومان براساس شرایط مالی هر مرد سقفش هم درنظر گرفته بشه ماهی ۷ تومان باید اون مرد به حساب خانمش واریز کند 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

کل خرجت پای خودشه؟؟

آرایشگاه و فیشیال؟

لوزام آرایشی بهداشتی و رسیدگی به پوست

لباس

درمان اگ دکتری چیزی لازم بود

باشگاه و مکمل وقرص ویتامین ها

پول نت و شارج

اسنپ و کرایه اگ جایی میری

استخر و کافی شاپ اگ با دوستات میری

اگ غیر اینا دوتومنم میده خوبه دیگهه خداتوشکر کن

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
نفقه شامل خوراک وپوشاک میشه

نه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

شوهر ندارم 

ولی اکسم ماهی سی تومن میگرفت به روش های مختلف 

که این برا پول ناخن این برا فلان این برا بهمان 

ماهی ۵ سر جمع میزد 

یا حتی میخواستم برم بیرون خودش اگه پول تو دستش بود حتی کم برام میزد 

حیف که نشد با هم باشیم 

ولی شما هم باهاش حرف بزن بگو بزن تو فلان حساب خودت ولی کارت دست من باشه 

من به شخصه با کسی ک اینقدر نفهم باشه نمیتونم کنار بیام