2777
2789
عنوان

کم مونده خودمو خلاص کنم دیگه بخاطر این موضوع 😭😭😭😭💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 22 پست

خودت که پشت کوهی اصلی که زیر هجده ازدواج کردی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت ببر از نامزدی بری خونه خودت آشپزی و تمیز کاری و مهمون داری و......... خلاصه هزارتا مسولیت میریزه سرت. این روزهاهم تموم میشه و یادت میره

خودت باش جهان اصالت را میستاید

اگه یکم تجملات رو کنار بذارید همه چیز حل میشه 

هم خدا رو میخای هم خرما رو 

هم کاخ و جهیزیه آنچنانی و عروسی مجلل میخوای هم سرعت عمل میخوای

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
منظورم از دهاتی کسایی بود که مثل انسان های اولیه به آدم توهین میکنند

دهاتیا انسانهای اولیه نیستن عزیزدلم 

ی کلمه دیگه پیدا کن برا توهین کردن لطفا 

من دختر روستایی و دهاتی هستم ب قول شما 

ولی اگه بدونی همین دهاتمون چندتا دختر پسر مهندس و دکتر و معلم تربیت شدن توی این محیط 

چقدر تحصیل کرده داریم 

چقد دختر مهندس نفت شدن و سرچاه نفت نظارت میکنن 

کاش میمردم عزیزم غرورم خورد شده از بس بهش گفتم چرا من بخوام التماس کنم چرا اون بیخیال باشه من التماس ...

همیشه همینه منم دوست داشتم زود برم با همسرم بود بیشتر میخواست عقد بمونیم ولی من بهش گفتم پس اصلا همو نمیبینیم شرایط رو براش سخت کردم البته من ۳۰سالم بود و اینکه بابام هم به شدت حساس بود تو عقد رفت و آمد کردن یا خونه نامزد موندن رو اجازه نمیداد منم از این موضوع استفاده کردم و بهش فشار میاوردم اگر بابام محدودیت نمیذاشت قطعا بیشتر طول میکشید

دهاتیا انسانهای اولیه نیستن عزیزدلم ی کلمه دیگه پیدا کن برا توهین کردن لطفا من دختر روستایی و دهاتی ...

میدونم عزیزم همه مون ایرانی هستیم❤️

حق داشت یزید که اینگونه تب کند،خب زن ندیده بود که مبارز طلب کند🇮🇷❤️😎عباس اگر که نیست عدو را ادب کند 🇮🇷زینب که هست کار امیر عرب کند ❤️