2777
2789
عنوان

شام چی بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نودل

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خورشت فسنجون با مخلفات:)) چه انتظاری از شام ساعت ده و نیم دارن تخم مرغه دیگه:/

بعضی ها دیر میخوابن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

سیب زمینی آبپز شد پوره بشه ؟

نه من برش میزنم دایره ای به قول خودم پر پر میکنم 

با پوست 

پوستش قشنگ با فرچه میشورم 

اب پز شد با نمک و زرد چوبه 

اب کش میکنم میریزم تو روغن سرخش میکنم محشر میشه 

سیر خیلی خوش مزش میکنه

سیب زمینی آبپز شد پوره بشه ؟

نه من برش میزنم دایره ای به قول خودم پر پر میکنم 

با پوست 

پوستش قشنگ با فرچه میشورم 

اب پز شد با نمک و زرد چوبه 

اب کش میکنم میریزم تو روغن سرخش میکنم محشر میشه 

سیر خیلی خوش مزش میکنه

عزیزم نخوردن فداسرت ، سنگ بده بخورن💗خودتو خسته نکن😻اخه الان وقت شام درست کردنه👺👺👺👺👺👺👺کجا بو ...

درس میخوندم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

قارچ خورد کن ادویه بزن رب بزن یکم سیب زمینی خورد کن سرخ کن قاطی کن بخورید بگی نه ....😑

قارچ نداشتیم همون سیب زمنی سرخ کردم بابام فشار داره میگفت نمکش زیاد میشه فسارم میره بالا نمک کم ریختم اخرم سیب زمینی پختم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خورشت فسنجون با مخلفات:)) چه انتظاری از شام ساعت ده و نیم دارن تخم مرغه دیگه:/

اخه تا الان کار داشتم خب نمبخورن اون خود بابامم بلده دوس نداشت تخم مرغ بخوره