2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 52 پست

نکن چرت گفته عع 

بجنگ برای زندگیت هرچقدر زندگیت سخته بجنگ ورق عوض کن 

با تلاش های خودت . با دعا کردن با هرچی.... 

من توی اون شرایطم  امیدت ب خدا باشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم مگه کسیم به خاطر خوشی خودکشی میکنه؟ خوب هممون شرایطمون سخته.‌اگه گناه نبود من تا حالا ه ...

منم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

اتفاقا خدا برای بعضی ها سختی قرار میده و برای بعضی ها رفاه تا امتحانشون کنه 

کسانی که تو رفاه هستن هم سخت تره کارشون چون کلا خدا رو فراموش میکنن 

به نظرم فقط توکلت به خدا باشه حتما حکمتی توش هست هرچی که هست 

علت خودکشیتو بهم بگو حتما

چون من تو بدددددددتررررررین حالت ممکن زندگیم نه یک روز نه دو روزه الان یکماهه 

ولی بازم دارم تحمل میکنم و دنبال چارم ب هررررررر دری میزنم

بخدا کم اوردم

ولی خودکشی راهش نیست

علت خودکشیتو بهم بگو حتماچون من تو بدددددددتررررررین حالت ممکن زندگیم نه یک روز نه دو روزه الان یکما ...

من هشت ساله.  تو این شرایطم.  حتی یه بارم خودکشی کردم ولی. نشد

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

بعدش هم اومده خدا مهربونههوش مصنوعی گفت

وَلَا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيمًا

و خودکشی نکنید؛ زیرا خدا همواره به شما مهربان است.

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

منم اون هفته میخواستم همین کارو بکنم بعدس به این نتیجه رسیدم خاب که چی با مردنم هیچی حل نمیشه مشکلت با شکل دیگه ای ادامه پیدا میکنه. 

زمان همه چی رو کمرنگ میکنه صبر کن.

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

امتحان کنمن این رو نوشتم که شرایطم بده اگه من خودکشی کنم خدا میبخشه؟

😐😐😐😐😐😐😐😐

عجب 

ایه صریح قران می فرماید خودتون نکشید 

و در ادامه می فرمایند خدا مهربان هست یعنی اگه خودکشی نکنی خداوند تو زندگی کمکت می کنه و اون دنیا برات جبران همه سختی هایی که کشیدی رو می کنه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.