2777
2789
عنوان

جای کتک خوردنم هنوز هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7207 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای دختر جنس خراب من یجورایی فکر میکنم نه تنها مادرشوهر روبلکه پسرشم ظاهراً قرار هست دوربزنی ازبهونه هات یجورایی مشخصن،،،درغیره اینصورت من اگه بجای توبودم بای خانواده بیرحم خونخوار اصلاازدواج نمیکردم چون این خانواده فقط باغیرازخون رضایت نخاهندداد،،مشکلت چیه مگه قحطی اومده که حتماً میخای زن زالوشی،،دروغ میگم بنظرتون دوستان 

ای دختر جنس خراب من یجورایی فکر میکنم نه تنها مادرشوهر روبلکه پسرشم ظاهراً قرار هست دوربزنی ازبهونه ...

این چه حرفیه آخه ....راهنمایی خواست ...ما چیکار دارین قضاوت کنیم یا برچسب بچسبونیم

ای دختر جنس خراب من یجورایی فکر میکنم نه تنها مادرشوهر روبلکه پسرشم ظاهراً قرار هست دوربزنی ازبهونه ...

جنس خراب خودتی با هفت جدت 

شوهرم بوده تو عقدم انقد نفهمی

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

گناه داره چرا اینجوری میگی

کافر همه را به کیش خود پندارد 

دوست پسرم بوده انگار 

ممنون واقعا از درکت

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

هروقت پریود شد بریزه رو پارچههمون شب عروسی میتونه رابطه برقرار نکنه بگه خسته بودیم یا نتونستیم و....

معلوم نمیشه یعنی

چرا زخم و زیلی میکنین خودتونو یکم خون هرچی بریزین تو یک شیشه کوچیک یواشکی تو اتاق بزارین بعد بریزین ...

چجوری خون که خشک میشه 

قسم نخوردین که رسوم غلط رو ادامه بدین ،تو این تفکر جاهلانه رو تغییر بده نزار نسل بعدی هم احمقانه رفتار کنن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!