2777
2789
عنوان

جای کتک خوردنم هنوز هست

| مشاهده متن کامل بحث + 7319 بازدید | 213 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن اینجوری معلومه خون بکارت نیس

خب همون موقع که انجام دادی پارچه رو میزدی به خودت که خونت روش بمونه پارچه رو نگه میداشتی تو که میدونستی چنین رسمی دارید 

حالا بعد شب زفاف که میشد همون پارچه رو نشون میدادی

حالا هم غصه نخور برید ماه عسل 

و شوهرت جواب خونوادشو بده بگه من پارچه رو انداختم و...

من که خودم میدونم چکار کردم ..

خلاصه خودش باید جواب بده 

یا خون بریز رو پارچه 

دیگه چاره ای نیست

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

مال منم خیلی کم بود در اصل هم نباید زیاد خونه بیاد وگرنه یعنی طرف اتفاقا خوبی براش نیوفتاده

مادربزرگ شوهرم اومد مثل دیوونه ها پارچه رو زیر و رو میکرد که چرا کمه یه جوری نگاه می‌کرد 

خب سر که نبُریدم همینه که هست زنیکه

مادربزرگ شوهرم اومد مثل دیوونه ها پارچه رو زیر و رو میکرد که چرا کمه یه جوری نگاه می‌کرد خب سر که نب ...

وایییی به اون چه 

من مامانم گفت این چیه چجوری بدمش مادر شوهرت 

برد بده مادرشوهرم اون نگرفت گفت من به پسرم و عروسم اعتماد دارم 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

اسی برو حجامت کن ..آخرش بگو مقداری از خون حجامت و بدن بهت میخوای به یه دکتر نشون بدی مزاجت و بگه یا ببری واسه فالگیر واسه دعا ....میدن بهت ...یه جای معمولی برو حجامت 

یا زالو بهداشتی تهیه کن بذار رو یه دستی جایی خون و بخوره بعد که افتاد روش نمک بریز میترکه و خون میاد بیرون نگه دار ...بهترین راه ...زالو هم تو همین مراکز طب سنتی میفروشن ...نه درد داره نه چیزی ..مثل نیش پشه هست ..دهنش و بذار رو پوستت با دست نگه دار تا گاز بگیره بعد میچسبه ولش کن تا خون بخوره