2777
2789
عنوان

جای کتک خوردنم هنوز هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6798 بازدید | 212 پست
شوهرت میدونه خوب یه تیکه از جای تو بببر بریز رو پارچه

ی جایی خوندم

دختره میترسید،شوهره برا اینکه ازش حمایت کنه،پاشو می بره و پارچه ی زفافو میده

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

منم اینقدر‌کم بود خونش اصلا خونریزی نداشتم فقط چیز همسرم خونی شده بود بعدشم اصلا هیچی نیومدفقط شانس ...

دقیقا منم 

بعد میگفتم امیر من چه غلطی کنم الان این که خون نیومد زیاد اینو بدم مامانم منو میکشه میگفت خب به من چه مگه باید چقدر خون بیاد😐😂😂😂😂

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها چقدر‌چرت و پرت میگید واقعا 

الان اسی باید چیکار کنه ک رسم دارن 

مگه تنهایی میشه جلوی رسومات  وایستاد 

اسی بخواد نشون نده اش نخورده دهن سوخته میشه 

لطفا اینقدر با حرفاتون ازارش ندید 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

من مجردم و هنوزه تا ازدواجم.

اما اگه ی روز خواستم ازدواج کنم ،میدونم عریان همچین رسمی دارن اما با همسرم منطقی حرف می زنم و میگم پارچه ی سفید نمی خوام.

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

دقیقا منم بعد میگفتم امیر من چه غلطی کنم الان این که خون نیومد زیاد اینو بدم مامانم منو میکشه میگفت ...

منم پارچه فقط هاله ی خون گرفت در این حد کم بود حتی یه نقطه ی پر رنگ هم نداشت

خدایا مرگم بده تا فردا ان شاالله  باورم نمیشه شما همچین رسمی دارید وکاربردی همیشه در صحنه دارن  راهکار  میدن وای وای وای خدای من  مگه میشه  زنده زنده ی جایشو زخمی کنه من اگع بودم ب تموم شدن     عمر  وابرومم نمی تونستم خودمو زخمی کنم 😭😭😭😭

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
ببخشید میپرسم شما خونریزیتون کم بود دردش هم کم بود ؟

وای نه من اصلا دوست ندارم دوباره زفافو تجربه کنم خیلی شب سختی بود درد نداشتا از ترس و استرس حالم بد بود! همش پاهامو جمع میکردم 

من فقط وقتی وارد شد دردم گرفت ی حسی مثل مثلا ناخنت کشیده میشه پوستت میره این حسو داشتم

بعد تا چند تا رابطه ی بعدی هم یکم دردم میگرفت  

بعد عادی شد 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
ی جایی خوندمدختره میترسید،شوهره برا اینکه ازش حمایت کنه،پاشو می بره و پارچه ی زفافو میده

رمانای روبیکا

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

وای نه من اصلا دوست ندارم دوباره زفافو تجربه کنم خیلی شب سختی بود درد نداشتا از ترس و استرس حالم بد ...

من درحال کشیدن ناخنم ببینم دردش چجوریه: 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

این دیگه مشکل شوهرته اون باید جواب خانوادش بده.....من که خانواده شوهرم خیلی حساس بودن بعد دوماه عقد کارمون تموم کردیم سر سال عروسی گرفتیم بهش گفتیم دیگه این چیزا عادیه...مهم شوهرته که بدونه 

منم پارچه فقط هاله ی خون گرفت در این حد کم بود حتی یه نقطه ی پر رنگ هم نداشت

مال منم خیلی کم بود 

در اصل هم نباید زیاد خونه بیاد وگرنه یعنی طرف اتفاقا خوبی براش نیوفتاده

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس