2777
2789
عنوان

ی درمان برای جوش گونه🤌🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا اینا خیلی ریزن و انگار زیر پوستی هستن

میترسم بزنی بدتر شه 

میخوای امتحانی روی یکیشون بزن بذار تا یکی دوساعت بمونه اگر خشک شد روی بقیه هم بزن

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

چی بگم والا اینا خیلی ریزن و انگار زیر پوستی هستنمیترسم بزنی بدتر شه میخوای امتحانی روی یکیشون بزن ب ...

باشه امتحان میکنم 

اره خیلی ریز ولی خیلی التهاب دارن تو عکس مشخص نیست زیاد

فرستادم امد؟

اینا فکر کنم قارچیه 

روکش بالشت رو هفته ای یبار بشور 

سعی کن گوشی رو به صورتت نچسبونی

دست به صورتت نکش 

تندتند با شوینده صورتتو نشور

حوله صورت مخصوص خودت داشته باش 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

هر دو طرف گونم اونجوریه چون ریز و انتخابیه خیلی اذیتم می‌کنه اون یکی سمت خیلی بیشتره

امتحانی روی یکی بزن امیدوارم خوب شه

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

خیلی رعایت میکنم واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

همون نوره که گفتم خوبه 

دمنوش اویشن هم بخور از داخل ضدعفونیت میکنه 

بعد اسکراب هم یادت نره با سفید اب باشه بهتره 

اگه جوش بیشتری هم زدی نگران نشو فقط ادامه بده که برن

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰