2777
2789
عنوان

ی درمان برای جوش گونه🤌🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یه ژلی هست ارزونه بهش میگن کلیندامیسون فکک کنم اون خیلی خوبه تو یه روز جوشو میب ه

ااون عااالیه

کلیندامایسین

اولش عوارض میدی شاید بیشتر جوش بزنی اما به مرور زمان تاثیر میذاره

.

اداپالن میگن برون ریزی داره من طاقت ندارم همین الآنم روم نمیشه برم بیرون

نه ندارع، من استفاده کردم نداشت

هرچند من با کلیندا مایسین استفاده میکردم شایدم نمیفهمیدم از کدومه

اما همین الانم ک استفاده میکنم نه برون ریزی نیمبینم

.

زینک اکساید دارم تو خونه بزنم؟

عزیز من زدم جوش رو خشک و کوچیک کرد ظرف چند ساعت 

شما بزن روی خود جوش شاید جواب بده

جوش شما چجوریه؟ 

زیر پوستی که نیست ؟

میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷

پماد زینک اکساید بزن روش خشک میکنه زود خوبش میکنه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چی هست

موبر سنتی

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰