2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رو چی تحلیل میکنه؟ سوالات قبلی؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

لایک کن بیام بگم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

پرامپ زیر رو بدی بهش برات یه تحلیل حسابی میکنه 

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

میخواهم نقاب هایی را که در حال حاضر به چهره دارم نقش هایی که بازی میکنم و توهماتی که باورشون کرده ام آشکار کنم .لطفاً مرا در این مسیر راهنمایی کن و ده سوال تامل انگیز از من بپرس یکی یکی تا بتوانم داستان هایی که را که برای خودم تعریف کرده ام شناسایی کنم پس از اینکه به سوال دهم پاسخ دادم لطفاً نقش خود برتر من ظاهر. شو و پاسخ هارا تحلیل کن الگو های منفی اصلی را که در زندگی ام وجود دارد و همچنین الگو های مثبت اصلی  را که میتوانم آن هارا  بپذیرم  و در آن رشد کنم شناسایی کن صادق و رک باش حتی اگر لازم است با قاطعیت با من حرف بزن فقط لطفاً کمی به لحن قابل فهم دوستانه و خودمونی با من حرف بزن

گفتش کتاب خون و سلیطه و مغرور و هستم فقط به خودم اعتماد دارم شخصیتم با اینکه نجیب و آروم نیست همه عاشقم میشن چون جذابم خیلی خوشحالم اگه غمی داشته باشم می ذارم کنج ذهنم تا همونجا بمونه

در نهایت عاشق فیلم و سریال های فانتزی شرقی هستم و رویا پردازم😂🤣

البته دقیق تر گفت حال ندارم کامل بگم  

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝