2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حقشه درواقع اگه بخوای اصولی حساب کنی مرد باید مقداری برای مهریه مشخص کنه که بتونه اون را همون مو ...

بنظرم من حقش نیس چون پای زندگی که خودشم در ساختش تلاش کرده نمونده

طبق قانون مهر، از جاری شدن عقد، متعلق به زنه و تقریبا بصورت امانت پیش شوهر میمونه، پس جرم خیانت( اون هم در صورت اثبات) مانع از دریافت طلب( مهریه) از شوهر نمیشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

قانونی که حقشه ،ولی جهاز جزو اموال خانم هست و هیچ ربطی به آقا نداره که بخواد براش تعیین و تکلیف کنه ،در این مورد شما نمیتونین ورود کنین چون زن میتونه جهازشو به آتش بکشه و یه نخش هم به آقا تعلق نداره ،برای اموال خودت حریص باشین ولاغیر

الان یه چیز بگم همه جبهه میگیرن کلا از اسلام مهریه رو به غلط جا انداختن.حضرت علی شمشیرش رو فروخت و جهیزیه خرید ومهر حضرت فاطمه رو داد.ولی الان یه جوون میخواد زن بگیره مهریه ای میگن که بابای دختر هم اونقدر سرمایه نداره..حالا قدیم میگفتن کی داد کی گرفته .ولی الان که دیگه قدیم نیست

از لحاظ اخلاقی کلی قوانین دیگه هم هست که غیر انسانی هست مثل تفاوت ارث دختر و پسر مثل تمکین اجباری مث ...

قوانین اخلاقی با قانون خیلی فرق داره

مثلا آزار نرسوندن به حیوانات ی قانون اخلاقی هس که تو قانون ایران فکر نکنم باشه

من کاری به حقوق زنان ندارم حالا چه کم و ناحق باشه چه بلعکس

خیر حقش نیس ولی جهازشو میتونه ببره

با بردن جهاز هم مخالفم چون اگه حداقل دلش برای جهاز که پول پدرش یا خودش بود نیسوخت پای زندگی میموند و خیانت نمیکرد

به‌نظر شخصی من هر‌جرمی رو باید با توجه به شرایط مجرم سنجید،درسته چیزی از قباحت اون جرم کم نمیکنه اما زنی که از هرلحاظ تامین بوده،چه مادی چه عاطفی و....و خیانت کنه با زنی که همیشه از همه حقوق اولیه ش تو زندگی محروم بوده ،کتک خورده،تحقیر شده،توهین شنیده،هرگز به نیازهای روحی و عاطفی و جن،سی،ش توجه نشده و بعد مرتکب خیانت میشه،گناه این دوتا برابر نیست، مهریه هم با توجه به همین شرایط تعلق بگیره،البته این شامل مردها هم بشه بنابر به درجه گناهی که مرتکب میشن و دلایلی که خیانت میکنن بخشی از اموالشون به زنشون تعلق بگیره،البته که هیچ جای دنیا همچین قانونی نیست و شدنی هم نیست چون اجراش خیلی سلیقه ای میشه

قوانین اخلاقی با قانون خیلی فرق دارهمثلا آزار نرسوندن به حیوانات ی قانون اخلاقی هس که تو قانون ایران ...

استارتر محترم ،اگر دنبال اخلاقی بودنش هستین.اخلاقیش اینه که بعد عقد مهریه زن رو بهش بدین ،چون دین به گردن شوهره.

درست مثل این که شما از یه همکارتون پول قرض گرفتین و دین به گردن شماست ،حالا اون همکار هر رفتاری هم باشما داشته باشه باعث ساقط شدن قرض شما نمیشه.

این اخلاقیشه .تمام