2777
2789
نه حقش نیستولی جهاز حقشه، مگه مرد خیانت میکنه خونه و ماشینش رو میذاره بمونه؟ درکل درصد مردهای متاهل ...

دقیقا 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی خیانت میکنه خیانت جنسی بنظرم نبایدمهریه بگیره ظلمه خیانت کرده زندگی شوهرشوپاشونده ابروشوبرده  الانم مال اموالشم ببره ازاونطرف بنظرم مردی خیانت میکنه بایداموالشوبدن خانمش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله حقشه درواقع اگه بخوای اصولی حساب کنی مرد باید مقداری برای مهریه مشخص کنه که بتونه اون را همون موقع پرداخت کنه ،هرچند دور از انصاف ب نظرمیاد ولی خب اگه از این نظر نگاه کنیم که مردهم بعد خیانت اموالش فرقی نمیکنه و حتی گاهی با فریب مهریه همسرش را هم میخوره پس ب نتیجه میرسیم که حقشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببخشید مثلا مردها آنقدر مشکلات اخلاقی دارن مثلا حق حضانت بچه ازشون سلب میشه؟  در موارد خیلی ناجور فقط میشه مثلا مشکل روانی شدید یا اعتیاد اما خب با خیانت اینا نه.که زنا فورا هر چی میشه پای مهریه رو وسط میکشن.

ول کنید گل بگیرن در اون مجلس که همشون مرد هستن مهریه رو میخوان سقفشو بکنن ۱۴سکه همه چی به نفع مردا ت ...

۱۴ تای الان اندازه چندتای ده سال پیشه؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
۱۴ تای الان اندازه چندتای ده سال پیشه؟

۱۴تا میشه ی میلیارد 

ی میلیارد دقیقا چی میکنه ؟

اونم نه اینکه ی میلیارد یکجا بدن 

سالی ی سکه ۱۸ ماهی ی سکه خودت حساب کن ببینم چقدر ظلم شده به زنها

بله حقشه.از نظر من مهریه هیچ ربطی به وفادار بودن یا وفادار نبودن نداره.

درسته حقش هس و منم قبول دارم از شیراز مادر هم حلال تر هس 

از نظر من آدم خیانت کار هیچ فرقی با ی قاتل نداره ، قاتل جسم و روح رو با هم از بین میبره خیانت کار روح رو نابود میکنه

👇🔹 در قانون ایران، خیانت زن (زنا یا رابطه نامشروع) یعنی حتی اگر زن مرتکب خیانت شود، اصل مهریه همچن ...

درسته و قبول دارم ولی شما متن تاپیک رو نخوندین گفتم که نسبت به باور ها و قوانین انسانی و اجتماعی جواب بدین وگرنه قانون خیلی چیزا میگه