2777
2789
عنوان

این دختره ی بدبختو تو کوره سوزوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 105 پست
اسلامشهردختره از نامزدش جدا میشه پسره ادم بدردنخوری بودهپسره ام با ی بهونه میکشه دختره رو ی جا میب ه ...

یا ابلفضل کی این اتفاق افتاده؟؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
اون تاپیک یادمه آخرش ثابت شد فیکه ولی در کل خدا لعنتشون کنه فرقی نداره مرد زن رو بکشه یا زن مرد رو ب ...

یه اشنا داریم پلیس هست می گفت انقدر قتل ها تو این باغ ها  اتفاق می افته می گفت هر بار یه جنازه تو بیابون های اطراف شهر پیدا می کنیم که قاتلش هم مشخص نمی شه 

می گفت سوار هر ماشینی نشید به هر ادمی اعتماد نکنید بیرون می رید انقدر طلا به خودتون آویزون نکنید! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اشنا داریم پلیس هست می گفت انقدر قتل ها تو این باغ ها اتفاق می افته می گفت هر بار یه جنازه تو بی ...

خدا حافظو نگهبان همه مون باشه 

بلا به دور 

خدا به دل خانواده هاشون صبر بده 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
🔴داستان قتل فجیع دختر اسلامشهری؛13 روز بعد پلیس قسمتی از خاکستر استخون‌های مبینا رو کشف می‌کنه و بع ...

دنبالشن ان شاء الله میگیرنش

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

من خوندم ک قبلا یه بار با چاقو‌ زخمیش کرده بوده و‌ همشم‌تهدیدش میکرده ، کاش دختره از اون شهر می رفت ...

دقیقاازآدمهای شرفقط بایدفرارکرد فقط فرار

ازجن وموجودات دیگه ام نبایدترسیدفقط بایدازانسان ترسید

الان باز یه عده زن ستیز عقب مونده میان از پسره طرفداری میکنن که نه قضاوت نکنید🤡🤡 حتما دختره یه غل ...

اصلا ی غلطی کرده باشه ب اون چ مجازات میکنه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اسلامشهر چرا اینجوریه قتل ها فجیع ناموسی مال اونجاست چخبره واقعا

من مال اسلامشهرم

اکثرا خودشونو صاحب زن میدونن و محق هرکاری

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دنبالشن ان شاء الله میگیرنش

از ایران رفته

چه چیزای وحشتناکی که نمی نشنویم کاش فضای مجازی نبود این چیزا نمی شنیدم ،  همیشه فکر می کردم قاتلا چی شکلین همیشه هم فکر می کردم تو دعوا چطور ادم می کشن تو تی وی می شنیدم  پیش خودم می گفتم مگه میشه ، ، همین روزا یا ادم اتش می زنن یا مثله می کنن ، بعید بدونم اینا ادمی زاد باشن مگه می شه انقدر شیطان بود خدایا عاقبتمون رو به خیر کن 😭😨

چه چیزای وحشتناکی که نمی نشنویم کاش فضای مجازی نبود این چیزا نمی شنیدم ، همیشه فکر می کردم قاتلا چی ...

همین ک پخش میشه ملت انگار ب اشون عادی تر میشه