2777
2789
عنوان

کارگردان ها و نویسنده ها خجالت نمی‌کشن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 85 پست
فکر می‌کنی خودشون مشکل دارن الان بخون پیام های تاپیک رو همه متنفرن

پس کی میبینه این فیلم ها رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیر پسر در حد ایده خوب بود ولی بازی ها خوب نبودن مخصوصا بازی لیلا حاتمی و حامد بهداد 

حاتمی فقط به درد نقش زن درونگرا و افسرده و خجالتی که نمیتونه تو روابطش موفق باشه میخوره

بهداد هم خیلی سعی کرد نقش پسر کتابخون و فرهنگی و خجالتی رو دربیاره اما موفق نبود 

فقط پورشیرازی واقعا خوب بود 

خیلی باگ داشت فیلمنامه و سر هم بندی شده بود 

فیلم سه ساعت می‌تونست خیلی بهتر باشه 

تمایل و جذب مخاطب ها و الان بیشتر گویا به این سمته بعدشم دارن وضع حال حاضر رو نشون میدن گرچه بعضی چی ...

بعید می‌دونم همه تو تاپیک مخالفن با اینجور سریالها 

وضع حال کشور ما این نیست که همه کفش زنانه رو بو کنن 

فحش رکیک بدن 

شوخی های مبتذل کنن

واقعا آدم روش نمیشه با خانواده ببینه این چرت و پرت هارو صد رحمت به فیلمای خارجی حرمتی چیزی هست هنوز ...

موافقم.

من خودم خیلی اهل فیلمم ولی سال خاست فیلم ایرانی ندیدم.

دوسال پیش به اجبار دوستام رفتم سینما، دوباره پشیمون شدم از رفتنم.

باور بفرمایید چند وقت پیش یه انیمه دیدم فوق العاده بود، پختی اولش از فیلمای ایرانی بالاتر بود.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

وقتی شما مثالت از فیلم خوب اینایی هست که نوشتی ، پس بقیه هم‌حق دارن مخاطب فیلم های دیگه باشند.....به ...

یعنی شما دوست داری فیلمی رو که طرف فحاشی کنه؟! 

بگه عذرخواهی می‌کنم رید‌م تو دهن پدرت ؟! و چیزهای بدتری رو 

قمار و تریاک و عرق رو نشون بده ؟! 

کفش زنانه رو بو کنه؟! 

توی سینک ظرفشویی بیاد دستشویی کنه؟!

وضعیت چی جامعه رو آخه ! یعنی همه شدن عرقی و فیت.یش پا دارن؟! همه میان کفش زنانه رو بو کنن؟!

خب اونم یه فرده دیگه نه همه که ...بعدشم جامعه الان خیلی چیزای عجیب تر هست و اینا یه چیزه عادی درش محسوب میشه