2777
2789
عنوان

کارگردان ها و نویسنده ها خجالت نمی‌کشن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 85 پست
عزیزم چی دیده بشه و فهمیده بشه فحش های رکیک؟! عرق و تریاک؟! خب بقیه هم یاد می‌گیرن

تمایل و جذب مخاطب ها و الان بیشتر گویا به این سمته بعدشم دارن وضع حال حاضر رو نشون میدن گرچه بعضی چیزا هم واقعا عمق نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که دنبال یادگیریه باید کتاب بخونه وقتی آدم میبینه روند فیلما اینجوریه چرا باید قفلی بزنه و نگاه ...

موافقم.من خیلی اهل فیلم هستم ولی سال های اخیردیدم فیلماچقدبیخودشدن دیگه اصلادنبالشون نمیکنم.اکثرشون ارزش وقت گذاشتن ندارن

ولی بعید می‌دونم پرمخاطب باشن

وقتی شما مثالت از فیلم خوب اینایی هست که نوشتی ، پس بقیه هم‌حق دارن مخاطب فیلم های دیگه باشند.....

به جای صرفا خوندن حقوق، کمی در مورد آزادی حق انتخاب انسان ها بخون و یه کم از این تعصباتت دور بشو عزیزم..... در نهایت قراره هممون آدم‌های بهتری بشیم نه اینهمه دگم

امیدوارم الگوی نماینده مجلس شدنت مثل پیشنهاداتت برای فیلم خوب نباشه فقط .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کسی که دنبال یادگیریه باید کتاب بخونه وقتی آدم میبینه روند فیلما اینجوریه چرا باید قفلی بزنه و نگاه ...

فیلم خوب ماجراش فرق داره. تو ایران فیلم خوب نمیسازن دیگه.

خوب بودن رو با ابتدای معنی می‌کنن.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

پیر پسر خیلی مشکل داشت اول از همه اینکه حوصله سر بر بود بیشتر فیلمدوم اینکه لعنتیا ی خونه ویلایی دو ...

همش دروغ شده 

همش فحش 

مبتذل 

آدم کی می‌تونه با خانواده این فیلما رو ببینه 

از فیلم سوپر بدتر 

هنوز فیلمای خارجی رعایت می‌کنند 

واقعا تموم فیلمای طنز شدن شوخیای جنسی بی مزه با این حال به گرد پای فیلمایی مث سه در چهار و خانه بدوش و متهم گریخت نمی رسن 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

عزیزم کی گفته کار درست این هست 

طرف تو فیلم بشینه عرق بخوره قمار بازی کنه؟! 

کی گفته این درست هست طرف بیاد کفش زنانه رو بو کنه تو فیلم؟! 

اینا به اندازه کافی تو اخبار هست کسی بخواد خبرها رو می‌خونه