2777
2789
عنوان

کارگردان ها و نویسنده ها خجالت نمی‌کشن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 85 پست
پیر پسر در حد ایده خوب بود ولی بازی ها خوب نبودن مخصوصا بازی لیلا حاتمی و حامد بهداد حاتمی فقط به در ...

فیلمش چرکککک بود اصلا من حالم داشت بهم می‌خورد گلاب به روت ببخشید 

موافقم.من خودم خیلی اهل فیلمم ولی سال خاست فیلم ایرانی ندیدم.دوسال پیش به اجبار دوستام رفتم سینما، د ...

کار خیلی خوبی کردید شما 

آفرین 

منم همین کارو باید کنم درست مثل شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید می‌دونم همه تو تاپیک مخالفن با اینجور سریالها وضع حال کشور ما این نیست که همه کفش زنانه رو بو ک ...

فک کنم 27 به بالایی  ...ولی باز خیلیا الان داغونن شما نمیدونی ...نه اینجا هم بعضی مخالف شما ان ...شما تا حدی درست میگی ولی متاسفانه وضع جامعه ما اینه ...بعد هم میگین فیلم خارجی پر محتوا و عمیقه ...اون هم بستگی داره چ فیلمی ببینی ، من خودم الان بهت 5 تا فیلو داغون و خراب و همینطور 5 تا فیلم عمیق خارجی میتونم معرفی کنم ...الان تو ایران خودمونم فیلم خوب و بد داریم ....بستگی داره هدفت چی باشه 

وقتی شما مثالت از فیلم خوب اینایی هست که نوشتی ، پس بقیه هم‌حق دارن مخاطب فیلم های دیگه باشند.....به ...

عزیزم فیلم و سینما مربوط به فرهنگ و هنر یک مملکته.

سلیقه مطرح نیست. رواج ابتذال و فحاشی مطرحه.

ایشون فقط منظورشون اون فیلما نبود.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

فک کنم 27 به بالایی ...ولی باز خیلیا الان داغونن شما نمیدونی ...نه اینجا هم بعضی مخالف شما ان ...شم ...

نه بابا من ۱۹ سالمه هنوز 

🤦‍♀️دخترخاله ما رفت با یه عالمه ذوق و شوق فیلم دانلود کرد 

اونم طنز 

رده سنی هم نداشت 

از اول تا آخرش همش فحش بود 

یعنی شما دوست داری فیلمی رو که طرف فحاشی کنه؟! بگه عذرخواهی می‌کنم رید‌م تو دهن پدرت ؟! و چیزهای بدت ...

کلا هیچ درکی از حق انتخاب افراد نداری شما 

چند سالته ؟؟

یه کم دنیاهاتون رو بزرگتر کنین !

این فیلم هایی هم که گفتی فقط این صحنه ها نبودن

دوست نداری نبین خب !

منم مختار نامه که شما هزار و یک بار دیدی رو یک بار هم نگاه نکردم ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کلا هیچ درکی از حق انتخاب افراد نداری شما چند سالته ؟؟یه کم دنیاهاتون رو بزرگتر کنین !این فیلم هایی ...

آفرین داری میگی نگاه نکردم 

ولی الان فیلم های که میسازن 

یکیییی رو بگو 

یه فیلم سینمایی جدید بگو 

که توش عرق نباشه فحاشی نباشه مبتذل نباشه 

یکی رو بگو 

بالاخره قدیم 

دو تا فیلم اونجوری بود یکی مثل مختارنامه و چمی‌دونم در چشم باد 

الان همونم نیست 

چه دنیایی آخه 

چرا میخواهید خودتون رو قانع کنید 

مگه به سنه آخه 

اگه 19 سالته که پس باید بیشتر از همسنات خبر داشته باشی فعلا 😑

عزیزم خب داررم میگم هستتتتت ولی اون فیلم رو همه می‌بینن بچه ها که به رده سنی توجه نمی‌کنن 

همه می‌بینن یه عالمه هم فحش دارن 

فعلا 

لابد یوسف پیامبر ...با اون زلیخا با خانواده مورد نداره ولی اینا مورد داره😑

ببخشید تو این فیلم طرف نیومد تو سینک جیش کنه اومد؟! 

فقط یه صحبت بود 

طرف سرش رو نیورد جلو لب بگیره