2777
2789
عنوان

کارگردان ها و نویسنده ها خجالت نمی‌کشن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 85 پست
عزیزم موضوعش هم کثیف بود منم همینطور حس خیلی بدی دارم هرچی مردم بلد نباشن با دیدن این فیلما یاد می‌گ ...

یعنی فیلم که تموم شد تا یک ساعت احساس خفگی داشتم 

احساس میکردم توی قبر هستم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا دارم میگم این چه فیلم چرتی هست مردم به اندازه کافی دارند این مدل مریضی هارو اونی هم که ندونه ذهن ...

کسی که دنبال یادگیریه باید کتاب بخونه 

وقتی آدم میبینه روند فیلما اینجوریه چرا باید قفلی بزنه و نگاه کنه 

فقط ابتذال رو رواج میدن

تعجبم از بازیگرای خاک خوردن،چجوری این همه رذیلت رو قبول میکنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم چی دیده بشه و فهمیده بشه فحش های رکیک؟! عرق و تریاک؟! خب بقیه هم یاد می‌گیرن

درسته عزیزم 

اینا اگه همچین فیلم‌هایی نسازن تو جشنواره فجر بهشون جایزه نمیدن.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کسی که دنبال یادگیریه باید کتاب بخونه وقتی آدم میبینه روند فیلما اینجوریه چرا باید قفلی بزنه و نگاه ...

عزیزم یادگیری چی! 

فیلم های خارجی رو آدم نگاه می‌کنه کیف می‌کنه 

چقدر خوب برنامه ریزی شده 

روانشناس ها میگن برای روابط اجتماعی فیلم ببینید فلان کنید 

حالا ما بیایم فیلم نگاه کنیم از اول تا آخرش عرق و دود و فحش

من خیلی وقته دیگه فیلم ایرانی نمیبینم بخاطر اینچیزا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
فقط ابتذال رو رواج میدنتعجبم از بازیگرای خاک خوردن،چجوری این همه رذیلت رو قبول میکنن

دقیقااااااااااا ، طرف چقدر مشهور چه فیلم هایی بازی کرده بعد میاد این فیلم ها رو بازی می‌کنن

موافقم باهات وایب منفی و بداموزی برای سنین پایین دارن اما بنظرم شاید یه پدر معتاد بی هدف و ولگرد که شرایط داره ولی محژا نمیکنه که بچهاش پیشرفت کنن یا اون اعتیادی که دارن چقدر میتونه بیخیال و بیغیرتشون کنه شاید بخودشون بیان و مسیر زندگیشون عوض بشه...

متاسفانه زمانی هنرمندا گارد گرفتن که نمیزارن آنچه که میخوایم رو به جامعه نشون بدیم.

حالا که اجازه شو دارن، به حدی مبتذل و مضحکه کارهاشون که واقعا حتی ارزش دیدن هم نداره فیلماشون.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.