muzic مدیر عضویت: 1403/11/17 تعداد پست: 2692 عنوان کاش پسر بودم الان با دوچرخه میرفتم بیرون | مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 15 پست خیلی شبو دوس دارم:) ایرپاد میذاشتم با اهنگ های فانک پامیشدم میرفتم بیرون کاش انقد امنیتمون کم نبود💔 دیروز | 20:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 1656 شبا ترسناکه خبروزا خیلی میرم بیرون ولی سب قضیه فرق میکنهچنبارم چنتا حرومزاده افتادن دنبالم رفتم تو م ... مکان های شلوغ برید متاسفانه اینا بی خانوادن من ب شخصه جای خلوت دختر یا خانوم جلوتر ازم باشه میزنم ازشون جلوتر که ی موقع اون ترس رو نداشته باشن https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805
دخترکاکلبسر عضویت: 1404/08/01 تعداد پست: 376 من فقط روزا میتونم برم مثلا برا نون گرفتن و اینا خانوادم اوکینا هرساعتی برم قبول دارن خودم میترسم از ... نه من حتی ۱۲ شبم برگشتم از جایی خونه😂حتی ی بار کم مونده بود دزدیده شم یک اینکه رزمی کارم و اگه میتونستم به دخترا ی چیزی توصیه کنم رزمی کار کردن بوددو اینکه زبون بدن مهمه نباید بزاری بقیه بفهمند ترسیدی من همیشه با اخم و تخم راه میرم