2777
2789
عنوان

خانومای سربندری تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی این پسره رو میخوامش چیکار کنم خدایا

بیشتر رفت و‌ آمد کن مخصوصا با خانوادش بیین بهت میخورن 

خیلی تحقیق کن خیلییییییییییی زیاد

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
تروخدا نکنید بابا خوبه میگم دعوا نکنید واسم مهمه خب

ولش کن بابا بدبخت تر از اونیه ک‌بخوای باهاش بحث‌کنی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
از قدیم اینطوری بودن دیگه‌‌‌...آدمای کثیفی هستن چ زن چ مردشون ب یکی‌راضی نیستن فوق العاده هم خطرناک ...

یاخدا😂واقعاچه چیزایی میگین 

بخداهمه ی اینایی که گفتی یه شخصیت افرادبرمیگرده نه به قومیت

اماحتمابه رفتارهای پدرومادرطرف بابددقت کردچون پسرومیبینی انکارپدروماررومیگیری ودخترهم همینطور

به نظرم اسی جون طرفت روعقلانی بسنج همین

بیشتر رفت و‌ آمد کن مخصوصا با خانوادش بیین بهت میخورن خیلی تحقیق کن خیلییییییییییی زیاد

اینکه گفتی دعواهاشون ترسناکه بده خیلی 

خودش پسر خوبیه ولی خانوادشو خبر ندارم

یاخدا😂واقعاچه چیزایی میگین بخداهمه ی اینایی که گفتی یه شخصیت افرادبرمیگرده نه به قومیتاماحتمابه رفت ...

نزدیک‌۳۰ ساله بین خودشونم عزیزم 😑

اینکه گفتی دعواهاشون ترسناکه بده خیلی خودش پسر خوبیه ولی خانوادشو خبر ندارم

خب عزیزم باید از همه چی مطلع باشی دیگ

یاخدا😂واقعاچه چیزایی میگین بخداهمه ی اینایی که گفتی یه شخصیت افرادبرمیگرده نه به قومیتاماحتمابه رفت ...

خودش خوبه واقعا خانوادشم برخوردی نداشتم تاحالا