2777
2789

عکسای قبلمو نگا میکنم دلم میشکنههه یه ماهه رژیمم دیگه حتی گشنمم نمیشه بزور یکم میخورم دوست ندارم کسی منو ببینه دوس ندارم عکس بگیرم حس میکنم افسرده شدم بخاطر اضافه وزن 😭

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر رژیم اصولی بگیر

کاش کنکور نداشتم‌راحت رژیم بگیرم

جدیدا حس میکنم پرخوری عصبی اومده سراغم

بخاطر کنکور نمیتونم راحت رژیم بگیرم هی میگیرم هی ول میدم و...

جمع کن خودتو 🤭🤣

من مجرد بودم ۶۰ کیلو بودم ، ازدواج کردم شدم ۷۰ ،بچه اول ۸۰ بچه دوم ۹۰ ،بچه سوم ۱۰۰😅😅😅ارتقا پیدا میکردم .

البته قدم بلنده چاقیم تو چشم نیست .

بارها رژیم گرفتم و ول کردم 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
منم کنکور دارم

من گفتم حداقل پروتئین غذامو بیشتر کنم تا سیر تر بمونم کربوهیدراتو چربیو کم‌کنم

ولی از طرفی بی پولی نمیذاره ادم مرغ و... بخره چن بار در هفته

از یطرفم  حس میکنم مامانم روغن زیاد میریزه اگر میشد اب بریزه بجای روغن حداقل بهتر بود وضعم

ده تا ده تا میره بالا 😂😂

🤣🤣🤣آره والا، ولی به قول شما دلم میگیره بارها لاغر کردم باز برگشته ،البته هر وقت ورزش کردم و رژیم گرفتم زرت حامله میشدم ،شوهرم میگه تو رژیم نگیر🤣🤭

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
جمع کن خودتو 🤭🤣من مجرد بودم ۶۰ کیلو بودم ، ازدواج کردم شدم ۷۰ ،بچه اول ۸۰ بچه دوم ۹۰ ،بچه سوم ۱۰۰� ...

چه جالب سر هربچه ای۱٠تا۱٠رفتی بالا

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.