2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با وجود کنکور بگو چطور رژیم میگیری منم کنکور دارمممممث گاو شدم🦦

کم خوری میکنم بیشتر غذا هایی میخورم که فیبر داشته باشه 

صبحانه دو تا رایس کیک با یک قوطی کبریت پنیر یا ماست کم چرب یا دو تا تخم مرغ ابپز با خیار  و گوجه (رایس کیک ۲۶ کالری داره هر دونه ش ولی خیلی سیر میکنه ) زنگ تفریح هم   

ما ۷ ساعت میریم مدرسه و ۳ زنگ داریم 

زنگ اول یک و نیم لیوان پاپ کرن خونگی میبرم 

زنگ دوم با خودم اب جوش و ماگ میبم و یه ساشه نسکافه کم کالری میخرم میبرم 

زنگ سوم یه سیب یا میوه متوسط که دلمو بگیره 

مدرسه ام تعطیل میشه میرم ناهارمو میخورم  اکثرا ناهار هام برنج در حد ۱۰ یا ۱۲ قاشق خورشت هم در حد دو قاشق 

شام هم سبک میخورم ساعت ۶ فست میکنم تا فردا ساعت ۸ تو مدرسه با دوستام فست هامونو میشکنیم 

ساعت ۶ نیم اینا هم زود مسواک میزنم که دیگه غذا نخورم شب هم زود میخوابم گشنگی رو حس نمی کنم ویتامین هم میخورم 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

عصرونه که درس میخونی گشنت شه چی میخوری

یه رایس کیک میخورم با نسکافه یا یک سیب میخورم یا بازم پفیلا درست میکنم یا خیار میخورم 

یا عدسی هم گشنم بشه اگه ی پیاله  میخورم دلم بگیره دکترم گفته بود ازاده میتونه در همین حد بخوری 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند