2777
2789
عنوان

تو شهر غریب تنها از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 90 پست
الهی عزیزم مراقب باش، خوده پدسگش دو دقه دیگه میاد دنبالت

نمیاد عزیزم نمیاد 

تو راه هر سایه‌ای پشت سرم میدیدم امیدوار میشدم اون باشه

هر بار برمیگشتم با یه غریبه چشم تو چشم میشدم

غریبه‌ها چشمای گریونمو میدیدن فکر میکردن دیوونه‌ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم بیا بغلم 🥹🥹🥹🥹

سلام دوستان جدید الورود نیستم از سال ۹۶ عضو شدم ولی هر بار به لطف نی نی یار تعلیق شدم بعدش خواننده ی خاموش بودم تا دوباره عضو جدید شدم ممنون که رو مخ نمیرید تازه عضو شده نمیکنید از درک و فهم و شعور بالاتون سپاسگزارم 

نباید این کارو میکردی 

هر وقت پارس کرد برو تو اتاقت درو ببند ولی نرو جایی 

انقد مردا آشغال شدن فردا هزارتا تهمت بهت میزنه میگه لابد رفته پیش دوس پسرش یا فلان قد پول و طلا داشتم برداشته برده 

آخه این بلا سر همشهری ما اومد زنه زده بود بیرون هیچکسو نداشت رفته بود تو حیاط بیمارستان تا صبح مونده بود ، شوهره فردا صبح آفتاب نزده بدو بدو رفته بود دادگاه گفته بود زنم معلوم نیست با کی رفته این همه پول و طلا هم با خودش برده 

از اونجایی که این مملکت همیشه ضد زن بوده زنه بدبخت محکوم شد تهشم شوهره بدون هیچ حق و حقوقی طلاقش داد رفت با یه پلنگ ازدواج کرد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
پدرش چیکار کردهیکم بچرخ یه چیزی بخور ذهنت آروم بشه

بخاطر دست بزنش دعوا کرده بودیم ازش میخواستم بریم مشاوره گفت تو ارزش نداری بخاطرت برم مشاوره، باباشم فوراً زنگ زده بود بابام عربده کشی و هوچی گری که چرا دخترت گفته مهرمو میذارم اجرا مگه شما نمیدونی من ندارم هیچی نمیدم

وقتی بعداً به شوهرم گفتم پدرت این حرفو زده گفت دروغ میگی بابای من همچین حرفی نمیزنه شما دروغگویید 

غلام حلقه به گوش پدرشه

محبت و احترام به زن براشون کسر شانه به من میگه من خودمو ارزون نمیفروشم به حرفای زنم گوش کنم

عه نیکو تویی لعنت بر اصغرو اکبر اون خونه مگه مال پدرت میست چرا اومدی بیرون اخه

عزیزم پولشو ما دادیم اجاره‌نامه به نام اونه

همش میگه خونه‌ی خودشه

یه بار به روش آوردم پولشو ما دادیم گفتم میشه شکایت کرد پیگیری کرد، گفت خب تا وقتی شکایتت به جایی نرسیده خونه‌ی منه