2777
2789
عنوان

تضمین خوشبختی با مرد

82 بازدید | 4 پست

به این نتیجه رسیدم که تضمین خوشبختی با مرد ،حالا مادیاتو نمیگم اونم مهمه ،ولی اینکه تو زندگیت حس کنی که خوشبختی بر میگرده به رفتار همسر ، البته که زن چراغ خونس ،ولی رفتار مرد میتونه هم زنو مهربون ترین آدم بکنه یا بالعکس بد جنس و سلیطه کنه ،من با ۱۰ سال تجربه اینو کاملا تایید میکنم ،

با دو نفر هست 

خیلی زوج ها هم داریم اقا عالی و خانم نه یا برعکس 

هر دو نفر باید رابطه رو زنده نگه دارن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

معلومه

من اینقد آروم و‌مودب بودم از وقتی با یک موجود ناشناخته مثل همسرم درافتادم خیلی عوض شدم مجبورم داد بزنم مجبورم دعوا کنم وقتی طرف بداخلاق ظالم عصبی زبون نفهم باشه مجبوری. قلبم ازش شکسته خدا ازش نگذره مرتیکه ظالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دو نفر هست خیلی زوج ها هم داریم اقا عالی و خانم نه یا برعکس هر دو نفر باید رابطه رو زنده نگه دارن

نمیدونم شاید هم شما راست میگی ،ولی من موقعی که همسرم احترام میزاره یا بهم ابراز علاقه و مهربونی میکنه من صدبرابرشو بهش برمیگردونم ،طوری که حس میکنم چقدر خوشبختم چقدر همسرم خوبه از نگاه کردن بهش خوشحال میشم چجوری بگم زندگی و خودش برام لذت بخشه ،ولی وای به حالی که دعوا کنیم وعربده بکشه وحرف تلخ بزنه ،در نگاهم میشه بدترین موجود دنیا که من تا دوماه نمیتونم باهاش خوب باشم  ومتنفر میشم وزمان میبره که من دوباره بتونم دوسش داشته باشم ،

معلومهمن اینقد آروم و‌مودب بودم از وقتی با یک موجود ناشناخته مثل همسرم درافتادم خیلی عوض شدم مجبورم ...

متاسفم عزیزم واقعا خیلی سخته ،من وقتی بحثی چیزی پیش بیاد بدترین چیزارو میگه با خودم میگم مگه میشه این آدم انقدر عوضی باشه  چند ساعت پیش که خیلی خوب بودیم چطوری دلش میاد این حرفارو بزنه ،منم مجبور میکنه مثل خودش سنگ بشم ،واقعا بعضی وقتا میگم حیف اون همه مهربونیم به تو