2777
2789
عنوان

روی غذا خوردن بچه حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
اول از همه ببر متخصص ی ازمایش بده بعدا شروع کن ب دادن مکملمکمل ها بلوع زودرس میارهمن ۲تا دختر دارم ۸ ...

چشم

خوبه باز  یکیش میخوره 

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
آره هرچی دنبالش باشی لج میکنه نمیخوره بی خیال شو وقتی گرسنه شد خودش به اندازه کافی میخوره

اره 

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخداقسم خواهرمن دوتادختراشوروانی کرده بود.به حدی که وقتی سفره رومینداختن اینارنگ ازصورتشون میپرید.ازبس مامانشون سرشون دادبیدادکرده بودپرخاشگری کرده بودن کلن اشتهاشونوباخته بودن درطول روزبه هیچ عنوان گشنشون نمیشد.تااینکه یروزکه داشتن سرغذاخوردنشون دعوامیشدن مامانم سررسیددوتالگدخواهرموزدودست بچه هاروگرفت اوردخونشون ۱هفته اونجابودن ۲روزاول فقط درحد۱یا۲لقمه صبحانه خوردن ولی هیچکس سرشون زورنکرد.مامانم چیپس یافلافل میپخت میزاشت دم دستشون خودشون هروقت دلشون میخاست میخوردن وبازی میکردن .رفته رفته اشتهاشون برگشت.گوش خواهرموهم مامانم حسابی پیچوندتادیگه بچه هارواذیت نکنه.باورکن هرچقدراوناروزورکنی بدترازترس اشتهاشون میسوزه.بزازیه مدتی به حال خودشون باشن بزارگشنون بشه سرشون زورنکن

شیر یا شیر بادوم بهش بدهبهش بگو از مبل یا ارتفاع کم بپره

شیر ک اصلا نمیخوره ینی از بچگی درگیر شیر بودم تا دوسالگی یسره شیر عوض میکرد دکتر براش چن بارم بستری شد.الانم شیر گاوی نمیتونه بخوره.شیر بادومم درست کردم نخورد.اسیرم بخدا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بخداقسم خواهرمن دوتادختراشوروانی کرده بود.به حدی که وقتی سفره رومینداختن اینارنگ ازصورتشون میپرید.از ...

اره منم تصمیمم اینه دیگه واری ب کارش نداشته باشم گف نمیخورم بگم باشه اصلا زور نگم