2777
2789
عنوان

روی غذا خوردن بچه حساس شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست
بخدا سرویس شدم از دست دخترم.هم همسناش ازین بهترن غذا میوه رو میبرن سمت دهنشون.ولی دختر من ب همچی بد ...

دختر منم  اصلا خوردن دوس نداره

وزن دخترتون چقدره

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
ویتامین چیا داد گلم؟

راسیپ داد اوایل خوب خورد غذا بعدش دوباره بد شد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا سرویس شدم از دست دخترم.هم همسناش ازین بهترن غذا میوه رو میبرن سمت دهنشون.ولی دختر من ب همچی بد ...

دختر منم همینه

کم غذا که نه بگم بی غذا بهتره

ناشکری نکنم

ولی واقعا شرایط سختی برام پیش آورده

از عااالم و آدم حرف میشنوم من

هر چقدر هم بگی اهمیت نداره

ولی باز روت تاثیر میذاره

جدا جدا آهن و اسید فولیک قطره هستن .زینک و مولتی شربت هستن.

مرسی جانم

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          
دختر منم همینهکم غذا که نه بگم بی غذا بهترهناشکری نکنمولی واقعا شرایط سختی برام پیش آوردهاز عااالم و ...

فقط قد مهمه وزن مهم نیس ول قدشم کوتاهه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
راسیپ داد اوایل خوب خورد غذا بعدش دوباره بد شد

اره راسیپ اولش خیلی خوبه وقتی قطع کنی نمیخوره

والا فکر نکنم کسی مثل بچه من باشه دیگه بردمش دکتر طب سنتی گفت اطرافیان غلط کردن میگن مهم قد بچه است رشد اصلی بچه دوران بلوغ و نوجوانی هست الخمد الله بچه سالم و در حال فعالیت دیگه در یه حدی بخوره مهمه نه اینکه بترکه با کسی هم مقایسه نکن 

والا فکر نکنم کسی مثل بچه من باشه دیگه بردمش دکتر طب سنتی گفت اطرافیان غلط کردن میگن مهم قد بچه است ...

اره خدا لعنتشون که 

مهم قده و رشد بچش

به خاطر حرف قوم الظالمین سر بچه ت جیغ میکشی هم خودتو نابود میکنی هم بچه رو مگه چاقی نشونه سلامت همون ...

بخاطر همین ناراحتم دیگه میخام خوردنش برام مهم نبلشه همین که دو سه قاشق بخوره بسه اعصابمم اروم باشه

من قدش اصلا برام‌ مهم نیستمیگم فقط وزن بگیره غذا خور بشه

دکتر غدد گف قد مهمه.دختر من اصلا قد نمیکشه داره۵ ساله میشه۹۵سانته

اسم ویتامیناشو میگی قبلا بردم ویتامین داد تموم شده دیگه ندادم

اول از همه ببر متخصص ی ازمایش بده بعدا شروع کن ب دادن مکمل

مکمل ها بلوع زودرس میاره

من ۲تا دختر دارم ۸ و ۵ اشتهاشون بینهایت باهم فرق داره بزرگه گیاهخوار و کلا اندازه خور. کوچیکه برنجی و ب شدت گوشتخوار😂😂

سخت نگیر. حرف بقیه ب ی ورت😑😑

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

دکتر غدد گف قد مهمه.دختر من اصلا قد نمیکشه داره۵ ساله میشه۹۵سانته

شیر یا شیر بادوم بهش بده

بهش بگو از مبل یا ارتفاع کم بپره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بخاطر همین ناراحتم دیگه میخام خوردنش برام مهم نبلشه همین که دو سه قاشق بخوره بسه اعصابمم اروم باشه

آره هرچی دنبالش باشی لج میکنه نمیخوره بی خیال شو وقتی گرسنه شد  خودش به اندازه کافی میخوره