2777
2789

عزیزان اگه لباسشویی شما ورودی آب گرم داره( که اصولا این ماشینها دیجیتال هم هستن) و استفادتون از ماشین لباسشویی زیاده پس پول برق هم براتون حتما زیاد میاد اما اگه آب گرم ماشینتون رو وصل نکردین در اولین فرصت اینکارو بکنین. اینو بدونین که بیشترین مصرف رو در لباسشوئی ها گرمکن ابشون یا همون هیترها دارن که معمولا 2200 وات یعنی حدود 10 آمپر برق مصرف میکنه تا آب به گرمای مورد نظر شما برسه. شاید براتون این سوال پیش بیاد که مثلا آب گرم منزل بیشتر و یا کمتر از دمای مورد نظر شماست اونوقت چی میشه؟  تو ماشینهای دیجیتال با مخلوط کردن اب سرد و گرم آب رو به درجه مد نظر شما میرسونه و اگه آب گرم منزل سردتر از خواستهٔ شما باشه که معمولا اینطور نیست زمان بسیار کمی رو میبره تا به گرمای مورد نظر شما برسونه آب رو و کلی مصرف برقتون کم میشه پس در اولین فرصت آب گرم رو وصل کنین. برای عزیزانی هم که لباسشوئیشون ورودی آب گرم نداره حتما از قرصهای جرمگیر هر شش ماه استفاده کنن با اینکار هیتر ماشین رسوب زدایی میشه و کمتر برق مصرف میشه. تندرست باشین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....

ماشین لباسشوییمون اب گرم داره ولی ظرفشویی هیتر داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین لباسشوییمون اب گرم داره ولی ظرفشویی هیتر داره

ظرفشوئی ها متاسفانه ورودی اب گرم ندارن شاید خیلی کم و انگشت شمار باشن

ببخشید تعمیرکار لباسشویی هستید؟

متخصص و تعمیرکار به اون صورت خیر اما کاملا فنی هستم و سردرمیارم و میتونم راهنماییتون کنم اگه مشکلی دارین

متخصص و تعمیرکار به اون صورت خیر اما کاملا فنی هستم و سردرمیارم و میتونم راهنماییتون کنم اگه مشکلی د ...

دور دیگ لباسشویی ما اون لاستیک هست تمام جرم مانند گل گرفته قسمت پایین لاستیک نه ها .قسمت های بالاتر...بعد من سرکه و جوش شیرین ریختم ماشین کار کرد ولی بازم تمیز نشد چیکار کنم

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
دور دیگ لباسشویی ما اون لاستیک هست تمام جرم مانند گل گرفته قسمت پایین لاستیک نه ها .قسمت های بالاتر. ...

بزرگوار جسارتا و با عرض معذرت اصولا نباید بزارین به این حد برسه چون ماشین در این حالت دیگه تمیز که نمیکنه خطرناک هم میشه اما ماشین رو بدون لباس روی برنامه ای بذارین که بیشترین آبگیری رو میکنه و دمای آب رو هم روی 60 درجه بذارین و اجازه بدین کار کنه تا خاموش بشه و اگه لازم بود محلولی که گفتین رو به آب اضافه کنین اما شوینده استفاده نکنین با اب خالی و قرص جرم گیر هم استفاده کنین اگه لازم بود دو یا سه بار اینکارو بکنین اما یه بار قرص جرمگیر استفاده کنین. حتما حتما فیل تر پایین لباسشویی رو تمیز کنین چون اون یکی از عوامل اصلی این مشکل هستش. از شلنگ اب هم با فشار اب میتونین استفاده کنین داخل دیگ و اطراف دیگ و لاستیک رو تمیز کنین فقط آب روی پنل و دکمه ها نریزه

بزرگوار جسارتا و با عرض معذرت اصولا نباید بزارین به این حد برسه چون ماشین در این حالت دیگه تمیز که ن ...

بله درسته متاسفانه نباید میزاشتیم به اینجا برسه

ولی فکر نکنم با آب شلنگ بشه چون آب روی قسمت های دیگه میریزه....قرص جرم گیر از کجا باید تهیه کنم?برند خاصی هست؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
بله درسته متاسفانه نباید میزاشتیم به اینجا برسهولی فکر نکنم با آب شلنگ بشه چون آب روی قسمت های دیگه ...

شلنگ اب مشکلی ایجاد نمیکنه اگه دقت کنین روی قسمتهای دیگه که گفتم آب نریزه اگه از بالا شلنگ رو به سمت پایین بگیرین مشکلی پیش نمیاد صافی پایین ماشین رو فراموش نکنین قرص جرمگیر هم هر برندی بود بگیرین از مغازه های بهداشتی فروش میتونین تهیه کنین اگر تهران هستین بگم کجا تشریف ببرین

شلنگ اب مشکلی ایجاد نمیکنه اگه دقت کنین روی قسمتهای دیگه که گفتم آب نریزه اگه از بالا شلنگ رو به سمت ...

ممنونم...نه تهران نیستم