2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تولدتون رو یادش بره چه حسی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 41 پست

حرفی که دارم میزنم باتوجه به شرایط خودمه چون تولدم خیلی برام مهمه ممکن بود یه مدت ترجیح بدم تنها باشم و فکرامو بکنم 

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش برات قایل شده دیگ 

سر فرصت گوشیت رو برنامه روی تقویم تاریخ تولدت رو بزن از یکی دو روز قبلش یادآور براش بیار که یادش بمونه 

قبلشم بهش بگو می‌دونم چون دغدغه داشتی یادت رفت ، اینو می‌زارم که حال جفتمون خوب باشه سال بعد 

نه گناه داره خونمون هنوز تکمیل نشده 😂😂😜

🤣🤣طوری نی غصه نخور توعم برا تولدش چندتا گلدون شمعدونی بخر بگو تولدت مبارک اوردم بکاریم تو حیاط خونمون

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

ی روانشناس دیدم می‌گفت کسانی که تولد خودشون یا همسرشون یادشون میره از نظر روان سالمن 

اونا که از دو ماه قبل درگیرن که تولد بگیرن چطوری بگیرن کادو‌چی بگیرن از نظر روانی کم دارن 

با این تعریف منو همسرم سالمیم . امسال هم من تولدم یادم رفت هم همسرم😁

البته یادمون هم نره فقط یک کیک و اکه چیزی بخوام خودش میخره در غیر اینصورت یک کیک اونم باز بیشتر بخاطر بچمون که ذوق کیک و شمع فوت کردن داره همیشه ‌.درکل  فقط برای بچه تولد میگیریم خودمون واقعا نیازی نمی‌بینیم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
حرفی که دارم میزنم باتوجه به شرایط خودمه چون تولدم خیلی برام مهمه ممکن بود یه مدت ترجیح بدم تنها باش ...

دقیقا منم برام خیلی مهمه اصلا ب روش نیاوردم پیش خودم ناراحت شدم فقط 😔

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

دقیقا منم برام خیلی مهمه اصلا ب روش نیاوردم پیش خودم ناراحت شدم فقط 😔

اره واقعا آدم ناراحت میشه ولی خب باتوجه به شرایطش میتونی بعدا به روش بیاری تا خدای نکرده به این رفتار عادت نکنه

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

ارزش برات قایل شده دیگ سر فرصت گوشیت رو برنامه روی تقویم تاریخ تولدت رو بزن از یکی دو روز قبلش یادآو ...

آره بهش گفتم اشکالی نداره میدونم خیلی درگیری💔

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

اره واقعا آدم ناراحت میشه ولی خب باتوجه به شرایطش میتونی بعدا به روش بیاری تا خدای نکرده به این رفتا ...

نه امسال چون خیلی درگیر خونه ساختن هستیم یادش رفت وگرنه پارسال برام تولد قشنگی گرفت... مث پارسال توقع نداشتم ازش ولی خب 💔

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

ی روانشناس دیدم می‌گفت کسانی که تولد خودشون یا همسرشون یادشون میره از نظر روان سالمن اونا که از دو م ...

😂😂😂

ما چون تازه دوساله عقدیم برام یکم مهم تره وگرنه چندسال دیگه شاید منم یادم بره 😁

چی بگم والا درست میشه🤝🏼

😂😂😂ما چون تازه دوساله عقدیم برام یکم مهم تره وگرنه چندسال دیگه شاید منم یادم بره 😁

اخی عقدبن آره طبیعیه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄