2777
2789
عنوان

خون ریزی شدید قاعدگی

403 بازدید | 66 پست

سلام روز ۶ قاعدگی ام خون ریزی شدید در حدی که سرگیجه تپش قلب دارم 

ماه قبل دفع لخته جگر مانند داشتم این ماه اینطور نیستم اما کلا لخته دفع میشه تا حالا سابق،نداشتم و درد شدید در زیر شکمم و رانم دارم مجرد هم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا چند روزه اس؟

یه سری برای من خیلی طولانی شد رفتم سونو تنبلی و کیست داشتم و دیواره ی رحمم هم زیاد شده بود...البته تو نمیخواد نگران باشی...پریود گاهی شدت و نوعش با دفعه های قبل فرق میکنه...اگه از حالت عادیت طولانی شد برو دکتر یه سونو بده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خوردم اونم دو بسته از روز اول تا آلات خوردم فایده نداره از بی‌حالی و خستگی شدید نمیتونم کاری کنم

دو بسته مفنامیک خوردی اونم ظرف ۶ روز؟

مگه نقل و نباته؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

من چند ساله خونریزی شدید دارم با دفع لخته .اما بیشتر بخاطر کم خونیمه .اگه کم خونی داری اونو درمان کن 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
من چند ساله خونریزی شدید دارم با دفع لخته .اما بیشتر بخاطر کم خونیمه .اگه کم خونی داری اونو درمان کن

اره دارم چیکار. کنم حالم خیلی بده بدنم میلرزه تپش قلب دارم یع بار فشارم تا ۱۷ میره یه بارم ۱۰ هست 

اره دارم چیکار. کنم حالم خیلی بده بدنم میلرزه تپش قلب دارم یع بار فشارم تا ۱۷ میره یه بارم ۱۰ هست

برو دکتر خوب تشخیص بده . من برا کم خونیم دکتر خیراندیش هفته ای چند نوبت کوکوی تره تجویز کرد همینطور هفته ای چند بار آب تره با عسل ‌ ... 

طب اسلامی هم قرص خون داره برا کم خونی 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄