2777
2789
عنوان

اوتاپیک ک گف متاهلی وتنهایی

209 بازدید | 38 پست

دردش واقعا قابل مقایسه نیست تومتاهلی تنهاباشی تاتومجردی باخوندن هرخطش من گریه کردم باگوشت وپوست استخون درکش کردم چ شبایی ک فکر خ..و د.کشی نکردم ولی بچه هام.... خیلییییییی سخته بکرکنی خوشبخت میشی دیگه ب ارامش میرسی ولی زهی خیال باطل بازمجرد بودیم بقول دوستمون منتظرخوشبختی بودیم اما الان.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم منو ول کرده رفته دوباره الکی میگه مسافرت کاری میرم معلوم نیس چه غلطی میکنه دام گرفته ی عالمه صبح زنگ زدم بهش کجایی اونقدر سرم داد زد قلبم شکست به گوه خوردن افتادم که چرا بهش زنگ زدم مریض روانی خدا جوابشو بده خیلی اذیتم میکنه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
منم همینم ی متاهل تنهام غمگین خیلی ناراحتم دلم و غم گرفته بخدا

چرا  مگه انتخاب خودتون نبود 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

متاهلی تنهایی خیلی بده ..منم انگار درکش کردم ..از صبح سرکار خونه ک خسته ان انرژیونم با دوستاشونه ..دنیا دیگه جای قسنگی نیست ..چقد چاخان کنی خوش اخلاق باشی شبا منتظر بمونی ک محبت ببینی ک باهات وقت بگذرونن ...ولی ی بار ک کمرنگ بشی اونا کمرنگترمیشن ..خستم ازنقش بازی کردن .‌تازه حق اعتراضم نداشته باشب