2777
2789
عنوان

کتاب کنکور خیلی گرون شده یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 27 پست
ای وای خاطرات زنده شدمنم رشتم ریاضی بودفیزیک نوکنده استفاده میکردمریاضی حیدریهندسه گسسته بهرام جلالی ...

اخه دبیرامون اینطوری معرفی نکردن

مثلا دبیر شیمی گفته مبتکران بگیرین دبیر فیزیک گفته نشر الگو بگیرید ریاضی گفته فرمول ۲۰ بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسنامه ی خود الگو رو خوندمشما آموزشت رو از کجا دریافت می کنی مگه

کلاس حضوری هیچ چیز برای فیزیک بهتر از کلاس حضوری نیست نوکنده و شجاعی و اینا اگه نگاه میکنی بیشتر وقت هدر دادنه

مثلا فامیلی ندارید نزدیک باشه بهت بهش بگی میتونه بره بخره

نه منظورم این بود شاید خیابون انقلاب تهران بد مسیر نباشه ولی ما کلا جنوبیم و بازار کتاب های دست دوممون خیلی دوره

کلاس حضوری هیچ چیز برای فیزیک بهتر از کلاس حضوری نیست نوکنده و شجاعی و اینا اگه نگاه میکنی بیشتر وقت ...

نه آنلاین ندیدم و بعضیی وقتا آفلاین دیدم

هعی پولش نیست

کلاس کنکور این جا هر کدوم بیست تومن کم کمشه

بچه ها کسایی که می‌خوام از کتاب های تست و نهایی استفاده کنند ولی شرایطش رو ندارن که هزینه کنن میتونن از 

کانال ت از گرام  کتابیکو یا  کانال  مافیای کتاب استفاده کنن

اخه دبیرامون اینطوری معرفی نکردنمثلا دبیر شیمی گفته مبتکران بگیرین دبیر فیزیک گفته نشر الگو بگیرید ر ...

خب برای هر درسی میشه از یک کتاب استفاده کرد

منظورم این بود برای شیمی مثلاً اینطوری نباشه چند روز تستهای خیلی سبز بزنید باز بری مبتکران بزنی.خودم این اشتباهو داشتم فقط یک منبع از کلاسهای آنلاین کنکور و نهایی غافل نشو