2777
2789
عنوان

من دیگه دارم دیوونه میشم و به مرز جنون میرسم از دست درس و مشق بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من کلاس چهارمه .تو خونه که باهاش کار میکنم تازه یاد میگیره ینی میفهمم همون مطلب رو تو کلاس اصلا ...

دختر منم چهارمه بزرگه هشتمه  یه کتاب جامع خیلی سبز براش بخر . اخر هفته ها از هر درس همونی که معلم در طول هفته درس داده نمونه سوالاتشو حل کنه . این روش عالیه اموزش براش تثبیت میشه . نمونه سوال حل میکنه اشکالشو میفهمه و رفع میشه بعد میره درس بعدی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما تا اخر آبان غیر حضوری شد😐

وای منم الان خبرش رو دیدم ، کلا تو شوکم 😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
معلم ۳۰ ۴۰ تا دانش آموز چطور وقت کنه تو پنج ساعت به همه برسه اونم کلاس اولی که قانون کلاسم بلد نیست

پس زمان خودمون چطورمیتونستن اموزش بدن به ۳۰.۴۰ تا بجه؟ چون اون موقع فقط به درس فک میکردن نه این جنگولک بازیا 

حشنم دوتا داشتیم یا جشن الفبا یا جشن تکلیف 

تمام عوانل مدرسه هم و عمشون اموزش واقعی بود نه شوآف های بیخود 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پیش دبستانی نرفته بود ؟ پسر من پیش دبستانیه توی حروف یه جوری نمی‌فهمه که واقعا به هوشش شک میکنم میترسم واقعا کم هوش باشه ، توی حل مسأله خوبه ولی فارسیش خیلی ضعیفه خیلی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

پس زمان خودمون چطورمیتونستن اموزش بدن به ۳۰.۴۰ تا بجه؟ چون اون موقع فقط به درس فک میکردن نه این جنگو ...

درس زمان ما چی بوده همه از دم یه مشت بی‌سواد با مدارک از دانشگاه یاقوز آباد 

خیلی هم پیشرفت نکردیم والا 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
دختر منم چهارمه بزرگه هشتمه یه کتاب جامع خیلی سبز براش بخر . اخر هفته ها از هر درس همونی که معلم در ...

چ عالی 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت 🙏

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
دختر منم چهارمه بزرگه هشتمه یه کتاب جامع خیلی سبز براش بخر . اخر هفته ها از هر درس همونی که معلم در ...

همه درس هاشون رو داره؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
تمام دکتر و مهندسا و دانشمندا از زمان ما اومدن بیرون

چند در میلیون 

تو اطراف و فامیل خودت چند تا دکتر هست 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂