الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
۹۹٪ مردها واقعاً اصلاً متوجه نمیشن! باور کن وقتی یه پسر عاشقته یا حتی فقط داره باهات لذت میبره، تو ذهنش نیست که «وای این لبهش ۲ میلیمتر بلندتره!». تحقیقات (مثل مطالعهی دانشگاه UCLA) نشون داده فقط ۴٪ مردها اصلاً به اندازهی لابیا توجه میکنن. بقیهشون یا نمیبینن یا براشون مهم نیست.
خودت داری خودتو با فیلمای مثبت ۱۸مقایسه میکنی (که همهش فیکه!) تو پورن، همه لابیاها صورتی کوچولو و متقارنن چون:
عمل کردن
فتوشوپ کردن
از زاویهی خاص فیلم گرفتن
گاهی حتی پروتز موقت زدن! دقیقاً مثل اینه که خودتو با عکسای اینستاگرام مقایسه کنی که همه ادیت دارن.
خطرهای واقعی عمل (حتی اگه جراح خوب باشه):
از دست دادن حس (!!!) تو ناحیهای که قراره باهاش لذت ببری
درد موقع رابطه تا ماهها
جای زخم که گاهی بدتر از چیزیه که داشتی
عفونت، خونریزی، عدم تقارن جدید یکی از دوستام عمل کرد، الان ۲ ساله حسش برنگشته و پشیمونه.
مردهای واقعی عاشق تنوعن! من خودم از چند تا پسر مختلف پرسیدم (از ۲۵ تا ۴۵ ساله):
یکی گفت: «من عاشق لابیای بلندم، حس بهتری میده موقع اورال»
یکی گفت: «اصلاً فرقشو متوجه نمیشم، فقط مهمه که طرف راحت باشه»
یکی دیگه گفت: «من خودم آلتم کج و کوچیکه، کی جرئت کرده به من چیزی بگه؟» 😂
اگه یه روز یکی بگه "اینو دوست ندارم" → اون آدم مشکل داره، نه تو! همونطور که تو بهش نمیگی «دماغت زیادی بزرگه، عمل کن»، اونم حق نداره به بدن طبیعی تو گیر بده. بدن تو، مثل اثر انگشت، منحصر به فرده.