2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ساعت تومار نوشتی کاش سه ساعت متن هم خونده بودیکه این افراد اصلا انتخاب هم نشدنشدن نقل مسخره کردن ...

همین ک طرز فکرت مشخصه چیه کافیه برا فهمیدن منظورت 

نمیدونم چرا بهت فشار اومده ک اونا خودشون رو دوست دارن

مگ توسط پسرا انتخاب شدن معیار خیلی مهمیه؟ تو ارزش خودتو ب تایید پسرا میبینی قرار نیس اوناام ببینن

هرچقد تاپیکت بیشتر میره جلو با حرفات طرز فکر بچگانه و فشاری ک بهت وارد شده بیشتر مشخص میشه، جالبه میگی انتخاب نشدن اگ انتخاب میشدن خب فکنم الان از شدت فشار ی چیزیت شده بود🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بس کنید  هیچ دختری  به این جهان  و پسرای دوزاریش  خوشگلی بدهکار نیست  

باافتخار سرتونو بالا بگیرید و به قیافتون حتا اگه ازدید عموم زشته افتخار کنید 

بدهکاری چیزی هستن مگه که چون خوشگل نیستن قایم کنن خودشونو  تازشم خوشگلی یه چیز سلیقه ایه هرکسی بالاخره  برا نیمه گمشدش زیباست 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خیلی زشته انتخاب های یک نفر رو فک میکنی باید بر اساس چهرش انتخاب کنه طرز فکرت بچگانه هست اونا پخته ه ...

نمیفهمم چرا تو این سایت بعضیا میخوان خودشونو تکه تکه کنن برای پسرا

(منظورم شخص خاصی نیست کلی میگم)

درضمن اونی که فقط به خاطر قیافه مارو دوست داره میخوام صد سال سیاه پسند نکنه

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اگه نمیدونی بدون اکثر پسرای پولدار و خوشگل خانومشون یا زشته یا معمولی چون واسه پسرا اخلاق و اعتمادبن ...

دقیقا همینجوره ک میگی 

استارتر از اینک ی دختر خودشو دوس داشته باشه حرص میخوره، اول باید مورد تایید استارتر باشه بعد اون خودشو دوست داشته باشه و وارد رابطه با پسرا بشه😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
همین ک طرز فکرت مشخصه چیه کافیه برا فهمیدن منظورت نمیدونم چرا بهت فشار اومده ک اونا خودشون رو دوست د ...

🤣🤣 با همین طرز تفکر شما این اسکولا میرن ضایع میشن و میان

بعد ما باید ماست مالی کنیم به پسرا بگیم نه اشتباه برداشت کردن

به اون دخترای زشت هم بگیم عیب نداره اصلا لیاقت تو بیشتر بوده

تو هم بهتره یه تاپیکو کامل بخونی بعد ۲۰ خط بنویسی

نه دوتا کامنت رو بخونی و عقده گشایی کنی

خب چجوری اصلا یه ثانیه فکر نمیکنن که زشتنمن اعتماد به نفس دارم ولی واقعا خوشگل تر از من زیادهوقتی یه ...

میشه یکی از اون ادمای زشتو توصیف کنی؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

میشه یکی از اون ادمای زشتو توصیف کنی؟

اره طرف سیاهه صورتش پر از جوشه

یه قلم ارایش نمیکنه

روزایی هم که ارایش میکنه یه کرم پودر بخدا که شمارش ۱ هست میزنه میاد 

میشه عین گورخر

یه عینک با فریم مشکی میزنه

بند عینکش بنفشه

مانتوی بلند یشمی مثلا میپوشه

با شلوار جین آبی

و کفش سفید

دقیقا حالا خودشونو ببینی شبیه تراکنش ناموفقن

اره بخدا فقط بلدن دیگران و تخریب کنن، انگار قیافه دست خود ادمه، من خجالت میکشم ب یکی بگم زشتی اصلا دلم نمیاد بخدا

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️