2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 206 پست
اره طرف سیاهه صورتش پر از جوشهیه قلم ارایش نمیکنهروزایی هم که ارایش میکنه یه کرم پودر بخدا که شمارش ...

اصلا ب شما چه کی چیکار میکنع، هر چی هستن از شما خودخواه ها خیلی بهترن برو ذاتتو عوض کن نه کرم پودرتو

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

به شما هم یه عینک ته استکانی پیشنهاد میدمچون متن تاپیک بزرگ نوشته شدهنتونستی بخونیایشالا با این عینک ...

عنوان تاپیک برا دخترای زشت بی خانوادس که توی کوچه دنبال شوهرن نه ماهابراهمین به خودمون نگرفتیم

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣 با همین طرز تفکر شما این اسکولا میرن ضایع میشن و میانبعد ما باید ماست مالی کنیم به پسرا بگیم نه ...

😂اون قسمت ک گفتی ب پسرا بگیم😂دیگ بیشتر مشخصه تمام زندگیت تو نظر پسرا خلاصه شده😂 امثال تو فک میکنی برا پسرا جذابن؟ بدتر ب خودت و شخصیت حقیرت میخندن ک ایقد کمبود پسر داری و اصلا آدم حسابت نمیکنن 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
موقع حرف زدن اینه رو نگاه نکن که بقیه رو با خودت اشتباه بگیری

همین که حرفیو که من با اون کاربر زدم به خودت گرفتی دیگه فهمیدم چی هستی

خدافس

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

عنوان تاپیک برا دخترای زشت بی خانوادس که توی کوچه دنبال شوهرن نه ماهابراهمین به خودمون نگرفتیم

وقتی حوصلت نمیشه یه تاپیک رو بخونی و بعد کامنت بذاری

چرا کامنت میذاری و هرچی دلت میخواد میگی؟

اسلحه گذاشتن بالای سرت ؟

خب جمله اولتو بخونحالا خوندی؟پس ارتباط من به تاپیک تو چیه؟

تو تاپیک عمومی زدی پس حق دارم نظر بدم و بگم ب شما هیچ ربطی نداره کی صورتش جوشیه کی چه لباسی میپوشه سرتو از ماتحت دیگران بکش بیرون

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

اره بخدا فقط بلدن دیگران و تخریب کنن، انگار قیافه دست خود ادمه، من خجالت میکشم ب یکی بگم زشتی اصلا د ...

تو عمرم ب هیچکس نگفتم زشت همه نقاشی خدایم‌گرچه زشتم باشیم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

اره طرف سیاهه صورتش پر از جوشهیه قلم ارایش نمیکنهروزایی هم که ارایش میکنه یه کرم پودر بخدا که شمارش ...

هرکی ک هست دمش گرم چون بدجور باعث سوزش تو شده😂

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
تو تاپیک عمومی زدی پس حق دارم نظر بدم و بگم ب شما هیچ ربطی نداره کی صورتش جوشیه کی چه لباسی میپوشه س ...

اونم توی محیط عمومی ظاهر میشه پس حق دارم نظر بدم

و با منطق تو

به شما هیچ ربطی نداره من توی سایت عمومی چه تاپیکی میزنم

چقد ببخشید حرفات مسخره بود  خب چی کار تو دارن چرا از خوشبختی و اعتماد بنفس داشتن بقیه ناراحت میشوید خب شما هم اعتماد بنفس داشته باش در ضمن سرتر بودن به ظاهر نیست که میگی من سرم