2777
2789
عنوان

خوش به حال دخترایی که خبر ندارن زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 206 پست
عزیزم شما کی باشی که در مورد زیبایی کسی نظر بدی مهم اینه که اونا اعتماد به نفس دارن و خودشون دوست دا ...

میتونم نظر میدم به همین سادگی

شما هم میتونی نظر بدی

اگه درکش سخته دیگه درکت پایینه

دمت گرم خیلی خوب جوابشو دادی منم دیروز بهش گفتم توام شعور نداری خبر نداری که به هم جنست میگی زشت متا ...

مشکل اینه تو حرفی میزنی که خودت قبول نداری فقط میخوای یه حرفی زده باشی

که بیان بگن واو چه ادم خوبی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا حداقل رنگ پوستشون سیاهه قلبشون سیاه نیس مثل بعضیا بعدم خیلی از سیاه سوخته ها از خیلی از سفید بر ...

چرا گوز رو به شقیقه ربط میدی؟ مگه من گفتم همه سیاها زشتن؟

هرجا گفتم همه سیاها زشتن رو برو ریپلای کن

بعد نظرات گهربارت رو روش بنویس

و اگه پیدا نکردی

دفعه بعد قبل نظر دادن چشمتو باز کن همه جملات رو تا اخرش بخون بعد حرف بزن

چرا گوز رو به شقیقه ربط میدی؟ مگه من گفتم همه سیاها زشتن؟هرجا گفتم همه سیاها زشتن رو برو ریپلای کنبع ...

شان شخصیتم اجازه نمیده با همچین آدمی بحث کنم 

فعلااا

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دیدم حرف زدنش گلم آدمی که لول داشته باشه انقد دیدش بازه که اصلا معیار هاش برای ارزش گذاری رو آدم ها ...

دیدت بازه؟ پس چرا هنوز پنهونی قضاوت می‌کنی؟ لول واقعی اون‌جاست که نیاز به نمایش نداره

خب چجوری اصلا یه ثانیه فکر نمیکنن که زشتنمن اعتماد به نفس دارم ولی واقعا خوشگل تر از من زیادهوقتی یه ...

میدونم چی میگی

منم قیافم معمولیه ولی میبینم دختری مثلا نمزگم قیافتا ولی سطحش اصلا به طرف نمیخوره ولی با اعتماد بنفس کامل بهش چراغ سبز نشون میده

۱۴۰۴/۷/۲۵

از کی تاحالا زیبایی ظاهری که خدادادیه شد اپشن؟

الان یعنی شما که مثلا خوشگلی خیلی هنر کردی؟!

خیلی زشت بود طرز حرف زدنت اسی واقعا که

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اه اه چقد افاده ای هستی حالم بهم خورد

هیچی اندازه ی ادم افاده ای نمیره رو اعصابم🤕

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
اعتماد به نفس رو میدونم دارمولی واقعا موندمچجوری اینا یه ثانیه فکر نمیکنن خب پسره برای چی باید بیاد ...

اگه نمیدونی بدون 

اکثر پسرای پولدار و خوشگل خانومشون یا زشته یا معمولی چون واسه پسرا اخلاق و اعتمادبنفس و هیکل خیلی مهمتر از صورته

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A