2777
2789
عنوان

خاطره های دردناکی ک الان خنده دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 161 پست
یه بارم یکی از دوستام با دوست پسرش رفته بودن باغ پسر فهمیده بود این خیانت کرد  خواسته سرش بلا ...

😂😂😂 خوب بوده ک تونسته عکسو ب پسره نشون بده

یه صلوات مهمونم می کنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه بار صبح امتحان داشتيم من و دوستم داشتيم تو خيابون ميرفتيم سمت مدرسه منم سرم تو كتاب بود يهو ...

وای عاشقتمممممممممم مثل قضیه من..خیلی خندیدممممممممممممممم

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون

ی بارکنفرانس داشتم خیلی خونده بودم بعد ک تموم شداستادم گف ممنون عالی بود بچه هابراخانوم فلانی صلوات بفرستید{مذهبی بودتقریبا}منم کلی خودشیرینی کردم همش نتایج زحمات شماس استادوازاینحرفا   بعد باغروووور خاستم برم سرجام بشینم از روسکو پام پیچ خورد باکله و ب ا سن و خلاصه خیلی ضایع پرت شدم وسط کلاس خوردم زمین         

هنوزم یادم میادخجالت میکشم  

الهم صل علی محمد وال محمد
ی بارکنفرانس داشتم خیلی خونده بودم بعد ک تموم شداستادم گف ممنون عالی بود بچه هابراخانوم فلانی صلوات ...

من ی سری کنفرانس داشتم درباره عاشورا

بعد در کمال جدیت داشتم توضیح می دادم و همه با دقت داشتن گوش می کردن ، رسیدم ب کلمه اسلام، یهو ب جای اسلام گفتم اسمال، کسی اولش متوجه نشد، ولی خودم همه ش حس می کردم ی چیزیو جا ب جا گفتم اینقد مکث کردم تاهمه فهمیدن کلاس ترکید و رفت هوا😂😂

یه صلوات مهمونم می کنین؟
اومدی ابروشو درست کنی زدی چشمشم کور کردی ک😂👌

😅😅😅😅😅😅😅😅

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....