2777
2789
عنوان

خاطره های دردناکی ک الان خنده دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3309 بازدید | 161 پست
من ی سری کنفرانس داشتم درباره عاشورا بعد در کمال جدیت داشتم توضیح می دادم و همه با دقت داشتن گوش می ...

ای وااااااای😂😂😂 

من شهریور باید دفاع کنم از الان نگرانم که اون موقع چه سوتی هایی خواهم داد😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار بستری بودم بیمارستان سونو بیمارستان نبود قرار شد منپ با امبولانس ببرن خارج بیمارستان منو چنتای دیگ سوار شدیم پشت امبولانس با لباسای بیمارستانی سرم بدست الکی اژیرم میکشید رفتیم سونو شدم برگشتنی اینقد استرس جراحی داشتم نمیدونم چرا اون جای سرم ک حال پنچره از سقف امبولانس باز بود ندیدم با صورت خوردم بهش افتادم کف امبولانس چشمو ک باز کردم با چشای راننده ب خودم اومدم اون میخندید من میگفتم اقا نخند اقا نخند ولی خیلی بد بود اونقد خنیدیم تا نوشتم خخخ

منوعشق درکنارهم   
منم یبار بستری بودم بیمارستان سونو بیمارستان نبود قرار شد منپ با امبولانس ببرن خارج بیمارستان منو چن ...

😂😂😂😂😂

بیمار بودی باید حالتو درک می کردن دیگه😑

یه صلوات مهمونم می کنین؟
رفتم یه شرکت دارویی برای مصاحبه(فوق لیسانس شیمی دارم 😐)تو این کارخونه ها به خاطر این که آلودگی به م ...

وای خیلی خندیدم  

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
یا آلبلفضل دوباره همون ادم قدیم شدی😆😆 بقیه چه کار کردن غش کردن ها

پسرا ک تخته شدن ازخنده دخترام مراعات حالموکردن ب زورخودشونوکنترل کردن..بعداستاد ی چندتاباخودکارزد بمیزش ساکت شدن....تاچندوقت ب بهانه های مختلف افتابی نشدم اطراف دانشگاه   

الهم صل علی محمد وال محمد
اره ضعیف بود بخدا اندازه بند انشگت بود نمیدونم استدلالم چی بود ک عین پلنگ حمله کردم بش

احتمالا یا خیلی گرسنه بودی یا خیلی کنجکاو😑

یه صلوات مهمونم می کنین؟