2777
2789
هر کسی باشه راحت نیست یجور بهش بفهمون دانشگاه نزدیک خونتونه ؟

نه بابا من ماهشهر زندگی‌میکنم دانشگاهش اهوازه یک ساعت و‌نیم فاصلست

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببببببببببببب 

این دیگه زور داره واقعا

😂😤

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

چه بدمن پسرم آزاد پرستاری شهر پدرشوهرم قبول شد هزینه ی اجاره و ... نداشتمهرچقدر برادرای شوهرم و پ ...

همسرم کلا هیچی نمیگه منتظره من بگم ن اما خب من ادم بده میشم 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
والا کاروانسرا شد

بهش بگو عزیزم خونه اجاره کن، بعضی وقتا دعوتت میکنم بیای سر بزنی بهمون🥰

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

ن

نمیدونم عزیزم اگه نمیخوای خودت باید بگی نه 

اگه خوابگاه دوس نداری یا پشت کنکور بمون 

شهره خودتون قبول شو یا با خوابگاه کنار بیا گلم 

من نمیتونم مسیولیتت رو قبول کنم خیلی وقتا 

ممکنه پیش بیاد که من خونه نباشم یا بخوام مهمونی بدم 

یا حوصله خودمم نداشته باشم دیگه بزرگ شدی باید اینا رو متوجه باشی.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نمیدونم عزیزم اگه نمیخوای خودت باید بگی نه اگه خوابگاه دوس نداری یا پشت کنکور بمون شهره خودتون قبول ...

کاملا درسته

اسی تحت هیچ شرایطی قبول نکن.شده حتی برگرد بگو من و همسرم متاهلیم و نیاز به تنهایی و حریممممم شخصی داریم متوجه منظورم که هستییییییی.اصلا رو درواسی نداشته باش راحت بگو حرفتو و بگو نه و خلاص

همسرم کلا هیچی نمیگه منتظره من بگم ن اما خب من ادم بده میشم

خوب تو هرچی خواستی بگی قبلش یه (علی گفته...) بذار، یعنی شوهرت

اخه مشکلی هست همسرم کلا چیزی‌نمیگه

اگر‌من حرف بزنم من آدم بده میشم