2777
2789
عنوان

زایمان کردید خواهر شوهرتون چی داد به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
هر رسمی درست نیست . هرکسی هم دلش نمیخواد به رسم و رسوم پایبند باشه

خب دیگه میشه همون  توهین   کسی ک ب رسم پایبند نیست برا همه پایبند نیست نه فقط برا یه عده .  نتیجش هم میشه ک ما هم مدتها هست ندیدمش ،دعوتش نکردیم ،حالشم نپرسیدیم .   تموم شد رفت     

خب دیگه میشه همون توهین کسی ک ب رسم پایبند نیست برا همه پایبند نیست نه فقط برا یه عده . نتیجش هم ...

نمیشه برای بقیه خط مشی تعیین کنیم که با کی چطوری باش 

ما فقط میتونیم در مورد عقاید و‌ رفتار خودمون خط مشی مشخص کنیم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون متوجه شدم گفتم . ک تنها کسی ک از فامیل خودش وقتی میومد شهر ما دعوتش می‌کرد و همه کاری براش می‌کر ...

خب این فرق میکنه الان 

محبت کردی ، توقع محبت داری 

الان حق با شماس

ولی وقتی میبینی طرف ناسپاس و بی توجهه دیگه براش کاری نکن . عیدی نده . محل نذار . محبت نکن 

من این رسم عیدی دادن و دیدن بچه اومدن و پاگشا و کلا این رسوم این‌ مدلی رو‌ نه دوست دارم نه انجام میدم نه میخوام برام انجام بدن

نمیشه برای بقیه خط مشی تعیین کنیم که با کی چطوری باش ما فقط میتونیم در مورد عقاید و‌ رفتار خودمون خط ...

قطعا  درست میگی  ، نتیجه رفتار اینجور زشته خواهر همسرا  .  میشه  تصمیمی ک بقول شما ما برای رفتار خودمون میگیریم ک قیدش میزنیم ' بعدم امثال اینجور خواهرشوهرا  ناراحتن تو نی نی سایت داد میزنن ک آخی  داداشمون ازمون گرفته شد .......

قطعا درست میگی ، نتیجه رفتار اینجور زشته خواهر همسرا . میشه تصمیمی ک بقول شما ما برای رفتار خود ...

اونا هم چرت میگن 

بعد ازدواج مرد متعلق به خانواده اشه . خانواده ای که ساخته 

الویت اول و آخرش میشه همسر و بچه اش 

دیگه داداش فقط یه نسبت فامیلی و دور میشه